A freerollos topicot lezártuk, mert elszabadultak az indulatok és nem emberi hangnemben érkeztek hozzászólások. Amennyiben ilyen hozzászólások érkeztek volna mint ebben a topicban (a nem ide illőket természetesen innen is töröltük), akkor nem lett volna a szükség a zárolására.
Elnézést a működésbeli fennakadásokért. Sajnos az oldal nem bírta ezúttal sem elviselni a rengeteg ember folyamatos frissitését akik türelmetlenül várták a jelszót.
Az oldal programozója és egy admin nonstop gép előtt volt, hogy az esetleges fennakadásokat kezelni tudja. Minden tőlünk tehetőt megtettünk. A jelszó 20:49-kor az óriási terhelés ellenére kikerült, azonban a folyamatos frissítgetések következményeképpen sajnos nem mindenki tudta ezt megnézni időben.
Az utolsó alkalom után növeltük a szerver kiszolgáló képességét, láthatóan ez nem volt elég. A problémát javítani fogjuk!
egy dolgot felejt el mindenki.... Ez egy FREEroll és értetek van. PÉNZT nyerhettek vele. Ne háborodjatk már fel... vagy ha igen, azt lehet kultúráltan is.
Talán nem köpködni kéne és anyázni, hanem egyszerűen jelezni a problémát.
edit: milyen érdekes, itt van a korrekt tájékoztatás.
Szerveridő
Kedves Admin.Igazad van,sok hozzászólásban nem emberi volt a hangnem.Viszont hiába tettétek fel 20:49-kor a jelszót,mikor elvileg 20:00-kor elkezdődött a verseny.Ha megnézed a kommentek időpontjait:a szerveridőtök mintha +1 órában lenne a Közép-Európai időhöz képest:-)
köthetnék a jelszóra való jogosultságot egyéb dolgokhoz mint pl minimum hsz a fórumban és/vagy egy bizonyos időn túli regisztráció a fórumra stb. ezer ilyen jól működő szűrőt lehet(ne) alkalmazni.
és ilyen szankciók mellet talán értékes (új) arcokat is nyerne a fórum. nem oylanokat akik most megjelentek 2-3 hozzászolással szitkozódni.
Azt csak viccből írtam egy előttem lévő hsz-ra válaszul.
Úgy felháborodtatok, mintha a freeroll alanyi jogon járna. Pedig csak ajándék.
Bala én nem is emiatt háborodtam fel.
A freerollos topicot lezártuk, mert elszabadultak az indulatok és nem emberi hangnemben érkeztek hozzászólások. Amennyiben ilyen hozzászólások érkeztek volna mint ebben a topicban (a nem ide illőket természetesen innen is töröltük), akkor nem lett volna a szükség a zárolására.
Elnézést a működésbeli fennakadásokért. Sajnos az oldal nem bírta ezúttal sem elviselni a rengeteg ember folyamatos frissitését akik türelmetlenül várták a jelszót.
Az oldal programozója és egy admin nonstop gép előtt volt, hogy az esetleges fennakadásokat kezelni tudja. Minden tőlünk tehetőt megtettünk. A jelszó 20:49-kor az óriási terhelés ellenére kikerült, azonban a folyamatos frissítgetések következményeképpen sajnos nem mindenki tudta ezt megnézni időben.
Az utolsó alkalom után növeltük a szerver kiszolgáló képességét, láthatóan ez nem volt elég. A problémát javítani fogjuk!
Mennyire fel birtok ezen az apróságon háborodni hogy nem indultatok ezen a FREEROLL-on. Úgy ki vagytok akadva mint ha nem kaptatok volna SundayMillion ticketet az akadémiától, mert van ide regisztrációkat!
Az adminnak meg igaza van, ha kitörölte a topicot. Mindent elárul milyen az az ember aki egy FREROLL miatt így ki van akadva!
Hát én meg nem értem meg! Pl én teljesen normálisan fejeztem ki a nemtettszésemet, mégis kitöröltek, lezárták a topicot! Admin indoklása szerint azért zárolta a topicot, mert voltak közte olyan hsz-ek, amik sértőek, stb. Akkor miért nem azokat törölte csak ki? Csak ugye fáj a kritika. Nem azért akadtam ki, mert lemaradtam egy 100eurós freerollról, hanem az egész levezényelésétől. BaLa hsz-ére: ha valami ingyen van akkor ne várjon semmit az ember?