Póker Fórum Archívum > Freeroll > Paradise freeroll - regisztrálási nehézségek

tonymontana19
Válasz jabyga kommentjére
2010. febr. 1. 22:43

jól van hűtsd le magadat ember...

jabyga
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. febr. 1. 22:46

jól van hűtsd le magadat ember...

?????

BaXee
2010. febr. 1. 23:03

Tiszta postfarmer topic ez már egyeseknek xd

yoofej
2010. febr. 1. 23:09

BaLa hsz-ére: ha valami ingyen van akkor ne várjon semmit az ember?

Meg lehet koszonni, mert semmit sem kell tenned erte es megis kapod.

Sajnos egyesek termeszetesnek veszik, hogy nekik ingyen jarnak bizonyos dolgok es felhaborodnak, ha azt egyszer kivetelesen megsem kapjak meg...

dfecco23
Válasz yoofej kommentjére
2010. febr. 1. 23:16

Meg lehet koszonni, mert semmit sem kell tenned erte es megis kapod.

Sajnos egyesek termeszetesnek veszik, hogy nekik ingyen jarnak bizonyos dolgok es felhaborodnak, ha azt egyszer kivetelesen megsem kapjak meg...

Csak egy kis szösszenet. Valaki már említette, hogy a verseny az AKADÉMIÁSOK részére lett meghirdetve. Nem azoknak, akik megneszelik, hogy lesz ez a verseny és akkor regisztrálnak ide, de nem lesznek aktív tagok, csak fel fel tűnnek olykor-olykor mikor egy ilyen lehetőség van. Nem vagyunk felháborodva, csupán annyi a kellemetlenség az egészben, hogy most javarészt olyanok indultak a versenyen, akik szinte NEM is látogatják az akadémiát.

BaLa
2010. febr. 2. 0:27

Bala én nem is emiatt háborodtam fel.

Hát nekem úgy tűnt, hogy emiatt (is), de akkor mégse.
Nem csak neked írtam amúgy...

"ha valami ingyen van akkor ne várjon semmit az ember?"

Nagyjából igen.

Romsy
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. febr. 2. 0:31

Csak egy kis szösszenet. Valaki már említette, hogy a verseny az AKADÉMIÁSOK részére lett meghirdetve. Nem azoknak, akik megneszelik, hogy lesz ez a verseny és akkor regisztrálnak ide, de nem lesznek aktív tagok, csak fel fel tűnnek olykor-olykor mikor egy ilyen lehetőség van. Nem vagyunk felháborodva, csupán annyi a kellemetlenség az egészben, hogy most javarészt olyanok indultak a versenyen, akik szinte NEM is látogatják az akadémiát.

szerintem azok a tagok sokkal értékesebbek, akik nem írnak egy hsz-t sem, mint akik telehányják a fórumot minden nap baromságokkal.

mrj
Válasz Romsy kommentjére
2010. febr. 2. 4:09

lol.
nl10-en többet nyertetek volna mint a freerollon annyi idő alatt mint amennyit flameléssel töltötök itt.

Abban az is jó hogy nem égetitek be magatokat (vagy ha igen azt max 5-en látják:))

cake
Válasz mrj kommentjére
2010. febr. 2. 4:53

lol.
nl10-en többet nyertetek volna mint a freerollon annyi idő alatt mint amennyit flameléssel töltötök itt.

Abban az is jó hogy nem égetitek be magatokat (vagy ha igen azt max 5-en látják:))

milyen 5? :confused:

cake
Válasz Romsy kommentjére
2010. febr. 2. 5:16

szerintem azok a tagok sokkal értékesebbek, akik nem írnak egy hsz-t sem, mint akik telehányják a fórumot minden nap baromságokkal.

ignore bullsicc mr romsylány :D

Élő ügyfélszolgálat