jól van hűtsd le magadat ember...
jól van hűtsd le magadat ember...
Tiszta postfarmer topic ez már egyeseknek xd
BaLa hsz-ére: ha valami ingyen van akkor ne várjon semmit az ember?
Meg lehet koszonni, mert semmit sem kell tenned erte es megis kapod.
Sajnos egyesek termeszetesnek veszik, hogy nekik ingyen jarnak bizonyos dolgok es felhaborodnak, ha azt egyszer kivetelesen megsem kapjak meg...
Bala én nem is emiatt háborodtam fel.
Csak egy kis szösszenet. Valaki már említette, hogy a verseny az AKADÉMIÁSOK részére lett meghirdetve. Nem azoknak, akik megneszelik, hogy lesz ez a verseny és akkor regisztrálnak ide, de nem lesznek aktív tagok, csak fel fel tűnnek olykor-olykor mikor egy ilyen lehetőség van. Nem vagyunk felháborodva, csupán annyi a kellemetlenség az egészben, hogy most javarészt olyanok indultak a versenyen, akik szinte NEM is látogatják az akadémiát.
lol.
nl10-en többet nyertetek volna mint a freerollon annyi idő alatt mint amennyit flameléssel töltötök itt.
Abban az is jó hogy nem égetitek be magatokat (vagy ha igen azt max 5-en látják:))
lol.
nl10-en többet nyertetek volna mint a freerollon annyi idő alatt mint amennyit flameléssel töltötök itt.
Abban az is jó hogy nem égetitek be magatokat (vagy ha igen azt max 5-en látják:))
szerintem azok a tagok sokkal értékesebbek, akik nem írnak egy hsz-t sem, mint akik telehányják a fórumot minden nap baromságokkal.