zsolt1971
Válasz cake kommentjére
2010. febr. 2. 9:22
Arc
A tegnapi 137 regelő közül megnéztem párat itt az oldalon!!! 70%-a tegnap du. regisztrált!! Igaz hogy free a verseny de azért pofátlanság tőlük! Sajnálom azokat a felhasználókat akiknek velem együtt nem sikerült.
Ha a vezetőség nem talál ki valamit sztem sokan itt hagyják az oldalt.
yoofej
Válasz zsolt1971 kommentjére
2010. febr. 2. 10:31
A tegnapi 137 regelő közül megnéztem párat itt az oldalon!!! 70%-a tegnap du. regisztrált!! Igaz hogy free a verseny de azért pofátlanság tőlük! Sajnálom azokat a felhasználókat akiknek velem együtt nem sikerült.
Gondolom, ugy erted azok kozul hagyjak itt sokan az oldalt, akik nem a szakmai fejlodes es a pokeres kozosseg miatt vannak itt, hanem a freerollok miatt.
Ha hsz-ek szamahoz lenne kotve a freeroll regisztracio, az egyenlo lenne a szinvonal a gyors sullyedesevel es akkor hagynak itt sokan az oldalt.
Nagyon sokan azert jarnak ide, mert vannak itt olyan, nagyon tapasztalt, jo jatekosok, akiknek a segitsegevel (es emelett persze esetlegesen nem keves munkaval) fejlodhetnek/javithatjak a jatekukat (= penzt kereshetnek).
Ha a sok freerollvadasz elarasztana a semmitmondo hsz-ekkel az oldalt, akkor az a melybe taszitana a szakmai szinvonalat.
A freeroll-rol valo lemaradas miatti felhaborodas helyett erdemes lenne megbecsulni azokat, akik NL200+ jatszanak (meg meg sokan masokat akik erdemben hozzatesznek az oldalhoz) es megis segitenek meg a NL4 jatekosoknak is, akiken latszik, hogy nem topicot flamelni, meg unalmat uzni jarnak ide.
Polacheck
2010. febr. 2. 10:58
Mindezt 8 hsz-el, úgy, hogy mindegyiket a freeroll topikban követted el. GG.
Zehy
2010. febr. 2. 10:58
Nem lenne annyira gond sztem. Sőt. :)
Sai
2010. febr. 2. 11:08
Sztem egy ilyen bárkinek elérhető free célja épp az új közönség idecsábítása, akik aztán regisztrálnak PA-s kóddal az oldalakra, befizetnek, termelik a rake-et és a PA keres rajtuk. Akik régi olvasok és mégis csak free-znek azok nem termelnek rake-et, nem adnak profitot az oldalnak, egyszerűen ingyen használják a szolgáltatásait (fórum, blog, stb.).
vinczesz
2010. febr. 2. 11:19
Kedves Vezetőség!
Ha véletlenül azt találnátok ki, hogy kötelező lesz indulni a freerollokon, akkor én tényleg itt fogom hagyni az oldalt...
Zehy
Válasz vinczesz kommentjére
2010. febr. 2. 12:03
Kedves Vezetőség!
Ha véletlenül azt találnátok ki, hogy kötelező lesz indulni a freerollokon, akkor én tényleg itt fogom hagyni az oldalt...
Mert amúgy nagyon aktív vagy... :P
vinczesz
Válasz Zehy kommentjére
2010. febr. 2. 12:20
Mert amúgy nagyon aktív vagy... :P
Read-only üzemmódban vagyok, mert ahányszor megnyitom az oldalt, újra be kell jelentkeznem. A jelszavamat nem fogadja el, ezért generáltatnom kell újat. Így elég nehéz...
Valhalla
2010. febr. 2. 12:25
Én már itt is hagytam, most a
Beszamolok.hu -n próbálok törzstaggá válni:o
Sai
Válasz Valhalla kommentjére
2010. febr. 2. 12:28
Én már itt is hagytam, most a Beszamolok.hu -n próbálok törzstaggá válni:o
Énmeg munkaidőben akarom megnézni, hogy miez...
Legalább egy warning-ot mellékelhettél volna:D