NL10-ről oktató nélkül mennyi idő szerinted eljutni midstakesre, mondjuk NL200-ra? 29000 tagja van a PA-nak,hány játékos jutott el SIMÁN midstakesre, van 1%? Tudsz 290 db PA-s midstakes játékost felsorolni? Tegyük fel igen, ez is csak 1%, ez lenne a sima út? Aki jelenleg midstakes játékos, mennyi van aki mondjuk 2 éven belül kezdte a játékot? Az omahás szekciót nem nézve a jelenlegi top handelemzők/ fórumozók/videókészítők is éppen küzdenek a midstakessel.
Szval lehet számodra bármennyire mókás, ha most ismerném meg a szabályokat és eldönteném, hogy ebből akarok megélni, egyből oktatót fogadnék. Egyszerűen felesleges elkövetni az elején a hibákat, ha van aki pénzért elmondja neked azokat. ;)
Mielőtt ide regeltem nl10-en kezdtem PartyPokeren, másnap már nl25-nl50, összesen három nap alatt jutottam el nl400-ra és még oktatóm sem volt :). Így utólag lehet tényleg jobb lett volna azt a pénzt egy coachra költeni :)
De szerintem az is elképzelhető, hogy így is van ~300 nagyobb nyerő a regisztráltak között, akik jó pénzt vesznek vagy vettek ki az elmúlt években ebből a játékból.
Erről írok én is, nagyon nagyon nagyon nagy különbség van a vesznek és vettek között sztem. Sőt sztem kb most már nagyrészt azok vesznek ki, akik anno vettek. :D Ezért gondolom, hogy most elkezdeni pókerezni (mármint megélhetés céljából) nem éri meg.
mekkora BR-al csináltad ezt? :pDepo 500$, start nl10, 420$ körül nl25, 350$ körül nl50. Aztàn ~230$-al duplàztam nl200-on, azzal mentem nl400-ra :)
Depo 500$, start nl10, 420$ körül nl25, 350$ körül nl50. Aztàn ~230$-al duplàztam nl200-on, azzal mentem nl400-ra :)
ahogy a könyvekben tanítják ;)
Depo 500$, start nl10, 420$ körül nl25, 350$ körül nl50. Aztàn ~230$-al duplàztam nl200-on, azzal mentem nl400-ra :)
A jelenlegi körülmények között belekezdenétek a pókerbe kezdőként?
' a világ legnagyobb ****sága '
PS Mozi - Tízmillió függő országa? Interjú Dr Zacher Gábor toxikológussal - YouTube
9:30 -tól :)
A jelenlegi körülmények között belekezdenétek a pókerbe kezdőként?
' a világ legnagyobb ****sága '
PS Mozi - Tízmillió függő országa? Interjú Dr Zacher Gábor toxikológussal - YouTube
9:30 -tól :)