72k-nál jár már.S szeretnék én olyan fish lenni aki egy év alatt ennyit keres a pokerrel.
ők is belevágtak... :o
72k-nál jár már.S szeretnék én olyan fish lenni aki egy év alatt ennyit keres a pokerrel.
Majd dec 31.-én behúz valami nagy score-t :D
Obv!
Fogadunk? :)
szerintem én belevágnék szeretem a játékot.
no money in poker everyone's solid :cool:
[POKERHANDREPLAYS]5543001[/POKERHANDREPLAYS]
Ez elég mókás, ha szerinted az alapokhoz is kell oktató. Elég felmenni a fórumokra + megnézni az oktató videokat. Akármennyire is nehezedik a poker, mikron soha nem fog kelleni coach ahhoz, hogy valaki nyerjen. Ott meg tud annyi pénzt összekapálni, hogy utána fogadjon valakit magának. De szvsz midstakes-ig el lehet jutni ma is oktató nélkül simán.
NL10-ről oktató nélkül mennyi idő szerinted eljutni midstakesre, mondjuk NL200-ra? 29000 tagja van a PA-nak,hány játékos jutott el SIMÁN midstakesre, van 1%? Tudsz 290 db PA-s midstakes játékost felsorolni? Tegyük fel igen, ez is csak 1%, ez lenne a sima út? Aki jelenleg midstakes játékos, mennyi van aki mondjuk 2 éven belül kezdte a játékot? Az omahás szekciót nem nézve a jelenlegi top handelemzők/ fórumozók/videókészítők is éppen küzdenek a midstakessel.
Szval lehet számodra bármennyire mókás, ha most ismerném meg a szabályokat és eldönteném, hogy ebből akarok megélni, egyből oktatót fogadnék. Egyszerűen felesleges elkövetni az elején a hibákat, ha van aki pénzért elmondja neked azokat. ;)
Arról nem is beszélve, hogy nem csak CG létezik a földön.