Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > A jelenlegi körülmények között belekezdenétek a pókerbe kezdőként?

mutimeg
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. dec. 9. 16:43

72k-nál jár már.S szeretnék én olyan fish lenni aki egy év alatt ennyit keres a pokerrel.

kry
Válasz lussef kommentjére
2013. dec. 9. 16:51

ők is belevágtak... :o

Image

Wild500
Válasz mutimeg kommentjére
2013. dec. 10. 10:46

72k-nál jár már.S szeretnék én olyan fish lenni aki egy év alatt ennyit keres a pokerrel.

Majd dec 31.-én behúz valami nagy score-t :D

AlcoholPro
Válasz Wild500 kommentjére
2013. dec. 10. 10:47

Majd dec 31.-én behúz valami nagy score-t :D

Szerintem is becsalikoltatják vele a végére.

BT86
2013. dec. 10. 13:40

Obv!
Fogadunk? :)

tibor29
2013. dec. 10. 14:35

szerintem én belevágnék szeretem a játékot.

kry
Válasz tibor29 kommentjére
2013. dec. 10. 15:22

no money in poker everyone's solid :cool:

[POKERHANDREPLAYS]5543001[/POKERHANDREPLAYS]

kidelpiero
Válasz Slynzor kommentjére
2013. dec. 10. 16:59

Ez elég mókás, ha szerinted az alapokhoz is kell oktató. Elég felmenni a fórumokra + megnézni az oktató videokat. Akármennyire is nehezedik a poker, mikron soha nem fog kelleni coach ahhoz, hogy valaki nyerjen. Ott meg tud annyi pénzt összekapálni, hogy utána fogadjon valakit magának. De szvsz midstakes-ig el lehet jutni ma is oktató nélkül simán.

NL10-ről oktató nélkül mennyi idő szerinted eljutni midstakesre, mondjuk NL200-ra? 29000 tagja van a PA-nak,hány játékos jutott el SIMÁN midstakesre, van 1%? Tudsz 290 db PA-s midstakes játékost felsorolni? Tegyük fel igen, ez is csak 1%, ez lenne a sima út? Aki jelenleg midstakes játékos, mennyi van aki mondjuk 2 éven belül kezdte a játékot? Az omahás szekciót nem nézve a jelenlegi top handelemzők/ fórumozók/videókészítők is éppen küzdenek a midstakessel.

Szval lehet számodra bármennyire mókás, ha most ismerném meg a szabályokat és eldönteném, hogy ebből akarok megélni, egyből oktatót fogadnék. Egyszerűen felesleges elkövetni az elején a hibákat, ha van aki pénzért elmondja neked azokat. ;)

Slynzor
Válasz kidelpiero kommentjére
2013. dec. 10. 17:12

NL10-ről oktató nélkül mennyi idő szerinted eljutni midstakesre, mondjuk NL200-ra? 29000 tagja van a PA-nak,hány játékos jutott el SIMÁN midstakesre, van 1%? Tudsz 290 db PA-s midstakes játékost felsorolni? Tegyük fel igen, ez is csak 1%, ez lenne a sima út? Aki jelenleg midstakes játékos, mennyi van aki mondjuk 2 éven belül kezdte a játékot? Az omahás szekciót nem nézve a jelenlegi top handelemzők/ fórumozók/videókészítők is éppen küzdenek a midstakessel.

Szval lehet számodra bármennyire mókás, ha most ismerném meg a szabályokat és eldönteném, hogy ebből akarok megélni, egyből oktatót fogadnék. Egyszerűen felesleges elkövetni az elején a hibákat, ha van aki pénzért elmondja neked azokat. ;)

Mindenképp el fogod követni a hibákat, amíg tapasztalatot nem szerzel. Hiába magyarázza el neked az oktató, a komplex tudásod= elméleti tudás + rutin. A rutint meg nem tudod megvenni pénzzel. Amúgy meg azt írtam, hogy midstakes-IG nem kell coach, ez nálad azt jelenti, hogy önszorgalomból megvered a MS-t?

Slynzor
2013. dec. 10. 17:13

Arról nem is beszélve, hogy nem csak CG létezik a földön.

Élő ügyfélszolgálat