Na,ezért jó egy vállalkozó ismerős,aki bejelent,papiron fizetést ad,fizeti az utánad járó kötelezettségeket,amit természetesen te állsz. És nincs lyuk (5év) az önéletrajzban. Sok-sok magyarázkodástól megkíméli magát az ember.
Köszi a válaszokat. Pénzügyi területre mennék, és már van 3 év tapasztalatom is. Azt hiszem az őszinteség stratégiájával próbálkozok.
helyes GL
Az a baj, ha megkérdezik,h mivel foglalkoztál az utóbbi időben, és azt válaszolod,h pókereztél, akkor egyből jön a kérdés,h miért hagytad abba, miért nem folytatod azt? Nyílván mert elbuktad az életed is, ezt fogják gondolni. Én csak akkor nem tagadnám le állásinterjún, ha pl már tonnányi pénzt szedtem volna össze, és tudnám azt mondani,h emberek közé vágyok újra, egy közösséghez szeretnék tartozni stb. Végülis én mást mondanék az tuti.
Köszi a válaszokat. Pénzügyi területre mennék, és már van 3 év tapasztalatom is. Azt hiszem az őszinteség stratégiájával próbálkozok.
ADE ha őszintén elmondod h x évet pókerből éltél szerintem minimálisra redukálod az esélyed.
Azért sok sikert!
Na,ezért jó egy vállalkozó ismerős,aki bejelent,papiron fizetést ad,fizeti az utánad járó kötelezettségeket,amit természetesen te állsz. És nincs lyuk (5év) az önéletrajzban. Sok-sok magyarázkodástól megkíméli magát az ember.
én mondjuk nem szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol gáz az amit elértem.
Látom nem sikerült felvenni a fonalat. Összehasonlítanod magad azzal, aki nem keresett sok tízmillió forintot pókerrel, ellenben veled.
Biztosan minden HR-esnek tisztában kellene lennie a pókerben való sikeresség nehézségeivel és meg kellene veregetniük a vállad, hogy te milyen ügyes grinder voltál.
forintban alltime nettó befizető vagyok amúgy :D :cool: