én mondjuk nem szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol gáz az amit elértem.
Részemről nem (csak) anyagi okai vannak, hanem úgy érzem nem lehet online pókerre építeni igazán hosszútávon, valamint így az 5. évben lett végleg sok a szociális izoláltság.
Mondd, hogy kómában voltál, előny ha szakállad is van :D
Nagymamádat gondoztad 5 éven keresztül, de csak akkor mond, ha nő ül bent!
Kicsit mesélhetsz róla: "Miután elment mindig visszagondolok a kiskutyájára meg a húslevesére..."
Én eddig bárhol voltam interjún, amint a pókert megemlítettem, véget is ért az érdemi beszélgetés.
Hazudni nem szép dolog, de néha eredményesebb. Olyan, mint a blöff játék közben...
magyar cégek vagy multik voltak ezek?
Többsége mezei magyar cég. De sok mindent elárul, hogy az egyik multis utána azt kérdezte, hogy a póker helyett végre rendes munkát akarok végezni, ugye
auch
nekem csak annyi tapasztalatom van ezzel kapcsolatban hogy bárhol szóba kerül hogy foglalkozom tőzsdével és most pokerrel az átlagos reakció hogy : jajj ott mennyit lehet bukni meg csak szerencse kell hozzá stb. az emberek 95%-a (?) teljesen fogalmatlan, és ahogy írta valaki hogy a pokerről rögtön a füstös székdobálós kocsma jut eszébe ezeknek az embereknek. Arra az esély hogy az interjún az emberke tisztában legyen a pokerhez szükséges fegyelemmel, kitartással, logikával, tudással stb egyenlő egy floppolt straight flushel
Múlt heti élményem. Állásinterjún jártam egy multinál, velem szemben egy HR-es csaj, mellette egy Sokat Tanult (protekciós) vezető beosztású pali.
Szóba került a póker.
HR: adót fizetsz utána?
Én: szerencsére meg lehet oldani úgy,h ne kelljen.
HR: a tb-t legalább fizeted.
Én: megpróbáltam átvállaltatni az önkormányzattal, de ahhoz túl gazdagnak számítunk.
ST: És szerinted ez így rendben van,h nekünk akik bejelentve dolgozunk ezért kell többet fizetnünk és utánunk a munkáltatónknak is,h az ilyen potyautasokat eltartsuk?
Én: Szerinem ez nagyon nincs rendben, irreálisan nagyok a terhek, de nem vagyok potyautas, ugyanis én $-t hozok az országba a nyereményemmel, amit helyi vállalkozóknál étterem stb. költök el. Borravalót is többet adok a legtöbb helyen mint aki futószalag mellett minimálbért keres. A ti cégetek viszont a megtermelt (nem kevés) profitot nagyobbrészt rendszeresen kiutalja a külföldi tulajdonosoknak, vagyis viszitek a pénzt az országból.
Erre HR mosolyog, ST pedig értetlen fejet vág.
Gyanítom,h nem fognak értesíteni sem az eredményről... :D