Minek beszélsz erről, ha tudod hogy -ev lesz?:)
Ennek mi értelme volt amúgy?
Ennek mi értelme volt amúgy?
Minek beszélsz erről, ha tudod hogy -ev lesz?:)
Legutóbbi interjúm 1 percben:
- .... és az utóbbi években online pókerből tartottam fenn a családomat ...
- Pókerbőőől? Ühüm, köszönjük, majd értesítjük
Nekem is volt pár hónapja egy állásinterjúm, igaz akaratomon kívül. Ugyanis be vagyok jelentve a munkanélküli hivatalba, különösebb oka nincs, juttatást nem kapok, csak, hogy legyek valahova bejelentve (tesómnak szokott kelleni igazolás az egy háztartásban lakókról a kollégiumi jelentkezéskor, és ott az én részemről is le kell adni valamit). Plusz úgy voltam vele, hogy úgy sincs jelentősége, közvetlen környezetemben is több munkanélküli van, akik soha semmilyen munkalehetőséget nem kaptak a munkanélküli hivatalból.
Nos, egyik reggel 9-kor csörgött a telefonom, hogy délután 1-re el kellene mennem egy helyre állásinterjúra. Még bőven félálomban voltam, plusz nem is tudtam, hogy ez kötelező-e vagy sem (utólag kiderült, hogy nem), és azt sem akartam, hogy esetleg gyanús legyen, hogy kb 3 év munkanélküli státusz után csak simán elutasítom az ajánlatot. Úgyhogy azt mondtam elmegyek.
Próbáltam a lehető legkevésbé érdekesnek tűnni, az izgalmasabb részeket kitöröltem az önéletrajzomból, borotválkozást kihagytam, egy jó 10 perc késéssel értem oda. Mivel kis városomban elég sok munkanélküli van, ezért azt gondoltam több embert is hívtak, így ezek után biztos nem engem fognak választani. Az interjún sem adtam ki magamból mindent, kérdeztek valamit angolul, arra rossz választ adtam (igazándiból sem tudtam volna a választ), arra a kérdésre például, hogy egyedül szeretek dolgozni vagy csapatban a kevésbé jónak tűnő választ adtam (egyedül szeretek dolgozni), stb.
Erre amit vége volt az interjúnak kérdezte a főnök, hogy akkor hétfőn tudok-e kezdeni? :D:D:D Mondtam neki, hogy alszok rá egyet és majd másnap visszaszólok...
Egyébként aki kizárólag pókerből tartotta el magát (és akár a családját) az elmúlt években, akkor az most miért keres munkát?! Ezt teljesen komolyan kérdezem.
Az interjún sem adtam ki magamból mindent
De nem az a kérdés, hogy miért gondolod így, hanem hogy minek kell megmondani, ha tudod, hogy szinte tutira az lesz az eredménye, hogy fölöslegesen mentél el.
Így kb elb*sztál 1-2 órát az életedből. Több értelme lett volna otthon maradni, vagy elmenni a haverokkal valahova, mint elmenni az állásinterjúra, és játszani a janit, már bocsi :D
Egyébként aki kizárólag pókerből tartotta el magát (és akár a családját) az elmúlt években, akkor az most miért keres munkát?! Ezt teljesen komolyan kérdezem.