Az rng-k mukodeserol szeretnek kerdezni
hogyan mukodnek a pokertermek veletlenszam generatorai,milyen adatok alapjan generaljak a lejovo lapokat?tenyleg veletlenszeru vagy valamilyen hullam szerint erkeznek a lapok?koszonom.imadom az oldalt:)))
hogyan mukodnek a pokertermek veletlenszam generatorai,milyen adatok alapjan generaljak a lejovo lapokat?tenyleg veletlenszeru vagy valamilyen hullam szerint erkeznek a lapok?koszonom.imadom az oldalt:)))
ha odaírtad volna hogy szerintem csal mert nem tudok nyerni akkor tökéletes lett volna a reggelem :D
Tudtommal
Helló!
Szinte mindenhol dinamikus RNG van!Party pokeren mintha pár hónapja lehetett olvasni,hogy új opiók vannak PL ki lehet kérni a következő lapot(turn,river).Ezt nem tudom,hogyan csinálják,mert:
A dinamikus RNG-nek a lényege,hogy pfr,flop,turn "keverik" a paklit!
Épp ezért is nevezik DINAMIKUS RNG-nek és ezért sem lehet hallani olyan csalásról,hogy a csaló a boardot látja.Mindig olyan csalásokról lehet hallani,hogy a csaló látja az ellen lapjait!
Partypoker:Ha DINAMIKUS RNG van akkor minek lehet kikérni a köv lapot!?Mivel ugysem az lesz ami lett volna!Talán a fishek miatt....
gl mikee
A minap olvastam egy cikket, hogy az accuntokat nézi egy szoftver és belövi a játékos stílusát és hosszútávon ez alapján tart stabil vesztőben. A magyarázata a stabil nyerőkre meg az hogy Ők átjutnak ezen a rostán(így fogalmaz) és így lesznek nyerők. Ezt sztem egy hozzá nem értő kétkedő írta. Csak azt nem teszi hozzá hogy akár itt a fórumon is nem egy kettő reg van aki nyerő régóta és szakmailag is kifogástalan a tudása. Na ez nem jön össze.
Tehát szakmailag hozzá nem értéssel nem lehet vki stabilan akkora nyerő pusztán a szerencsére alapozva.Kizárt.
Az általam olvasott cikkben a szerző szerint az accoc ki vannak osztva és ha szerencsés sorszámúra reggel véletlenül akkor nyerő leszel ha nem akkor örök vesztes. Persze a rake-ről említést sem tesz.
Nem értek hozzá pontosan, de valamelyik pókermagazinba volt erről egy cikk.
Egézmozgások meg ilyesmik alapján számol, ha érdekel megnézhetem, hogy melyik számban van.
A minap olvastam egy cikket, hogy az accuntokat nézi egy szoftver és belövi a játékos stílusát és hosszútávon ez alapján tart stabil vesztőben. A magyarázata a stabil nyerőkre meg az hogy Ők átjutnak ezen a rostán(így fogalmaz) és így lesznek nyerők. Ezt sztem egy hozzá nem értő kétkedő írta. Csak azt nem teszi hozzá hogy akár itt a fórumon is nem egy kettő reg van aki nyerő régóta és szakmailag is kifogástalan a tudása. Na ez nem jön össze.
Tehát szakmailag hozzá nem értéssel nem lehet vki stabilan akkora nyerő pusztán a szerencsére alapozva.Kizárt.
Az általam olvasott cikkben a szerző szerint az accoc ki vannak osztva és ha szerencsés sorszámúra reggel véletlenül akkor nyerő leszel ha nem akkor örök vesztes. Persze a rake-ről említést sem tesz.
nagyon szepen megkoszonnem.
Te úristen.
Tudnád linkelni a cikket?:D