kösz a kimerítő választ
már csak a rövidítéseket magyarázd meg pl.
(3 bb / x bb), ami 7,5 bb :
CG: Egy FR :
Várható, hogy a következő hetekben a terem "csalni" fog ellene.: most ez komoly, vagy a játékos szerncséje száll el a túl magabiztosság miatt ???
cincinatus: egyetértek azzal, hogy egy kezdőnek lehetetlen az első 50 dollárjából bankrollt építenie. De akkor sem szabad többet beutalnia, inkább bukja el kétszer és a harmadikat tartsa meg, mint beutaljon 150-et, és nagyobb téten azt bukja, harmadannyi játékkal.
Az első egy egyszerű matekpélda. Ha 100 leosztás alatt nyersz 3bb-t, akkor 250 leosztás alatt xbb-t nyersz. Ha ezt megoldod, akkor meglátod hogyan jön ki a 7,5bb
CG: Cash Game
FR: Full Ring (9 fős asztal)
Az utolsó kérdésre kimerítő választ ad cincinatus. A napi szerencsédet nem befolyásolja sem a magabiztosság, sem az, hogy milyen passzban vagy. Az egy olyan dolog ami van és kész. De a játékban szükséges lépésekhez semmi köze nincs.
cincinatus: egyetértek azzal, hogy egy kezdőnek lehetetlen az első 50 dollárjából bankrollt építenie. De akkor sem szabad többet beutalnia, inkább bukja el kétszer és a harmadikat tartsa meg, mint beutaljon 150-et, és nagyobb téten azt bukja, harmadannyi játékkal.
Igaz, mindig elfelejtem, hogy sokan nem profitért hanem szórakozásból játszanak. Mondjuk ők többnyire nem akadémiáznak.
Én nem profitért játszom, de ettől még van igényem arra, hogy fejlődjek, tanuljak új dolgokat a játékról, és jobb játékos legyek.
Én nem profitért játszom, de ettől még van igényem arra, hogy fejlődjek, tanuljak új dolgokat a játékról, és jobb játékos legyek.
off: te fogsz jönni a "trükkös osztókkal" teli royal megnyitójára? Kiváncsi lennék, ki is vagy te élőben, mert már biztos játszottunk :D
Mikor lesz? Ha a megnyitóra nem is, de valamikor máskor biztos lenézek valami turnira, aztán tudunk dumálni!
Én is csak egyszer fizettem be 40$, meg lehet csinálni.