Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Az rng-k mukodeserol szeretnek kerdezni

Agitator
Válasz chubbyhun kommentjére
2011. jan. 20. 15:41

Köszönöm a sok tartalmas hozzászólást, épp beteg vagyok, és a nevetés állítólag gyógyít :)

Egy valamire rájöttem, sokszor őrült leosztások vannak, és sokan az RNG-re fogják... és igazuk van!!!

Mert az RNG figyeli az egérmozgást, most képzeljük el, hogy mi történik akkor, ha valaki pl a falhozb*a. Vagy a 100k játékosból elég sokan ezt teszik. Na, na, már kezditek pedzeni?

Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a csalás fontos részeként direkt a mikrolimiten játszókat szopatja a rendszer, mert nekik úgy sincs szavuk a pókeres társadalomban! :D

Zehy
Válasz Agitator kommentjére
2011. jan. 20. 15:47

Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a csalás fontos részeként direkt a mikrolimiten játszókat szopatja a rendszer, mert nekik úgy sincs szavuk a pókeres társadalomban! :D

Akkor még1x: nem, nem ezért vagy bukó. :p

Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2011. jan. 20. 15:49

Akkor még1x: nem, nem ezért vagy bukó. :p

ROTFL, pedig már kezdtem megnyugodni :D :D
Nyilván nem, de nem is hiszek a csaláselméletekben :) /most se azért bukok mert épp nincs bónuszom/

bacardi2268
2011. jan. 21. 9:49

akkor én is utaljak 500$-t ( amugy nincs ennyim) v többet, mert akkor már játszhatok nagyobb limiten??? és akkor lehet milliomos :D ???
és mikrolimiten meg nem lehet feljebb emelkedni ??? és húzzak el a bélbe ???
így érted ?? :)

Agitator
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. jan. 21. 10:00

akkor én is utaljak 500$-t ( amugy nincs ennyim) v többet, mert akkor már játszhatok nagyobb limiten??? és akkor lehet milliomos :D ???
és mikrolimiten meg nem lehet feljebb emelkedni ??? és húzzak el a bélbe ???
így érted ?? :)

Tudod ez úgy működik, hogy minden reggel összeül a "Ma kit szopassunk" bizottság, és ők eldöntik, hogy milyen sorrendben és ki fog szívni. Az a baj, hogy az NL50 alatt grindelők szinte minden nap az első 3-ban vannak. Zömében a "Bónusz lejárt" és a "Tegnap cashoutolt" csapat társaságában. Mondjuk mostanában a top3-ba gyakran bekerülnek a "Pókerakadémián fórumozók" is.

500$ kevés lesz, és ne a teremnek küldd, hanem nekem a hasznos infókért :D :D

bacardi2268
2011. jan. 21. 10:08

Tudod ez úgy működik, hogy minden reggel összeül a "Ma kit szopassunk" bizottság, és ők eldöntik, hogy milyen sorrendben és ki fog szívni. Az a baj, hogy az NL50 alatt grindelők szinte minden nap az első 3-ban vannak. Zömében a "Bónusz lejárt" és a "Tegnap cashoutolt" csapat társaságában. Mondjuk mostanában a top3-ba gyakran bekerülnek a "Pókerakadémián fórumozók" is.

500$ kevés lesz, és ne a teremnek küldd, hanem nekem a hasznos infókért :D :D

ettől inkább elveszed a kedvem, minthogy kedvet csinálj a játszáshoz, akkor ne is játszak PSen mert már elbuktam 50$és most 0án vagyok ?????
bocs de mit jelent a grindelés
látom 1000 HSZ-ed van, tehát régóta pokerezel, uh inkább tanácsot adj kérlek

cincinatus
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. jan. 21. 10:48

bacardi2268

50 $-ból nagyon nehéz BR-t építeni, bármit is játszol.

Ezt pénzt tekintsd úgy, hogy a játék megtanulására fordítottad (befektetted).

Próbálj ki sokmindent és találd meg azt a fajta játékot, ami érdekel és nyereségesen is játszol benne, tanulj sokat és akkor nem lesz gond a BR építéssel.

Én már több teremben megcsináltam, pedig én is micro limiten kezdtem.

bacardi2268
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 21. 11:10

bacardi2268

50 $-ból nagyon nehéz BR-t építeni, bármit is játszol.

Ezt pénzt tekintsd úgy, hogy a játék megtanulására fordítottad (befektetted).

Próbálj ki sokmindent és találd meg azt a fajta játékot, ami érdekel és nyereségesen is játszol benne, tanulj sokat és akkor nem lesz gond a BR építéssel.

Én már több teremben megcsináltam, pedig én is micro limiten kezdtem.

jó de akkor legközelebb, mennyit utaljak, egytemista vagyok :D, inkább gyűjtsek kp.-t és majd egy nagyobb összegnél utaljak ???
még mindig tanulom a pokert :D
NL4 nem volt annyira jó, de az NL10 (0,05/0,10) már jobban feküdt, jobban éreztem magam itt, még ha buktam is, így gondolod ezt a próbálj kit ???

Johnny Diablo
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 21. 11:12

minden teremben lehet csak PS-on nem:Dén tudtam 20ból csinlni max 1 hónap allatt mindenhol min200at.starson nem lehet szerintem.arra születni kell v nem tudom.fél év alatt a 20$ból napi játékkal van 28$.legalább nem mínusz:D itt ez a normális rng működés.nekem

bacardi2268
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jan. 21. 11:24

minden teremben lehet csak PS-on nem:Dén tudtam 20ból csinlni max 1 hónap allatt mindenhol min200at.starson nem lehet szerintem.arra születni kell v nem tudom.fél év alatt a 20$ból napi játékkal van 28$.legalább nem mínusz:D itt ez a normális rng működés.nekem

PS mellett nekem FTP, és PartyPokeren van számlám, szóval inkább ott kezdjek
kis tőkével, és ha lesz jóval több akkor esteleg kezdhetek PSen is, mert ott nagyon kecsegtetők ezek a több ezer$-os MTT-k amik garantáltak ???

kössz a választ Diablo

Élő ügyfélszolgálat