Köszönöm a sok tartalmas hozzászólást, épp beteg vagyok, és a nevetés állítólag gyógyít :)
Egy valamire rájöttem, sokszor őrült leosztások vannak, és sokan az RNG-re fogják... és igazuk van!!!
Mert az RNG figyeli az egérmozgást, most képzeljük el, hogy mi történik akkor, ha valaki pl a falhozb*a. Vagy a 100k játékosból elég sokan ezt teszik. Na, na, már kezditek pedzeni?
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a csalás fontos részeként direkt a mikrolimiten játszókat szopatja a rendszer, mert nekik úgy sincs szavuk a pókeres társadalomban! :D
Akkor még1x: nem, nem ezért vagy bukó. :p
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a csalás fontos részeként direkt a mikrolimiten játszókat szopatja a rendszer, mert nekik úgy sincs szavuk a pókeres társadalomban! :D
akkor én is utaljak 500$-t ( amugy nincs ennyim) v többet, mert akkor már játszhatok nagyobb limiten??? és akkor lehet milliomos :D ???
és mikrolimiten meg nem lehet feljebb emelkedni ??? és húzzak el a bélbe ???
így érted ?? :)
Tudod ez úgy működik, hogy minden reggel összeül a "Ma kit szopassunk" bizottság, és ők eldöntik, hogy milyen sorrendben és ki fog szívni. Az a baj, hogy az NL50 alatt grindelők szinte minden nap az első 3-ban vannak. Zömében a "Bónusz lejárt" és a "Tegnap cashoutolt" csapat társaságában. Mondjuk mostanában a top3-ba gyakran bekerülnek a "Pókerakadémián fórumozók" is.
500$ kevés lesz, és ne a teremnek küldd, hanem nekem a hasznos infókért :D :D
bacardi2268
50 $-ból nagyon nehéz BR-t építeni, bármit is játszol.
Ezt pénzt tekintsd úgy, hogy a játék megtanulására fordítottad (befektetted).
Próbálj ki sokmindent és találd meg azt a fajta játékot, ami érdekel és nyereségesen is játszol benne, tanulj sokat és akkor nem lesz gond a BR építéssel.
Én már több teremben megcsináltam, pedig én is micro limiten kezdtem.
bacardi2268
50 $-ból nagyon nehéz BR-t építeni, bármit is játszol.
Ezt pénzt tekintsd úgy, hogy a játék megtanulására fordítottad (befektetted).
Próbálj ki sokmindent és találd meg azt a fajta játékot, ami érdekel és nyereségesen is játszol benne, tanulj sokat és akkor nem lesz gond a BR építéssel.
Én már több teremben megcsináltam, pedig én is micro limiten kezdtem.
minden teremben lehet csak PS-on nem:Dén tudtam 20ból csinlni max 1 hónap allatt mindenhol min200at.starson nem lehet szerintem.arra születni kell v nem tudom.fél év alatt a 20$ból napi játékkal van 28$.legalább nem mínusz:D itt ez a normális rng működés.nekem
minden teremben lehet csak PS-on nem:Dén tudtam 20ból csinlni max 1 hónap allatt mindenhol min200at.starson nem lehet szerintem.arra születni kell v nem tudom.fél év alatt a 20$ból napi játékkal van 28$.legalább nem mínusz:D itt ez a normális rng működés.nekem