Tir-X, valencia1101
Ha visszaolvastok, láthatjátok, hogy arról beszéltünk, hogy nagyon nehéz (nyilván nem lehetetlen) az első 50 $-ból felépítkezni. Igaz én se nulláztam még soha, de voltam nagyon közel hozzá.
Azt viszont meg merem kockáztatni, hogy 10-ből 8 kezdő játékos legalább egyszer lenullázza az első befizetését (vagy ajándékba kapott pénzét). Ettől persze még lehet, ugyanez a játékos pár hónap múlva meg már NL 200-on tolja, ezért szép a póker:)
Van az a mondás, hogy az az ember, aki még soha nem nullázta a rollját, az nem is igazi poker játékos. :D
Krono +1
Nem hallottam igazán én sem olyan hatalmas játékosról, aki ebből él és még sosem nullázott rollt
Bár, állítólag durrrr sosem nullázott, valahol olvastam ilyet.
Krono +1
Nem hallottam igazán én sem olyan hatalmas játékosról, aki ebből él és még sosem nullázott rollt
Van az a mondás, hogy az az ember, aki még soha nem nullázta a rollját, az nem is igazi poker játékos. :D
Egyetértek Tir-X véleményével, szerintem is ha 25 beülôt bukunk NL2-es ellenfelekkel szemben akkor nem árt, ha a játékunkat is felülvizsgáljuk, mielôtt a varianciára fognánk az egészet.
Egyetértek Tir-X véleményével, szerintem is ha 25 beülôt bukunk NL2-es ellenfelekkel szemben akkor nem árt, ha a játékunkat is felülvizsgáljuk, mielôtt a varianciára fognánk az egészet.
Ha nem olvas alapstratégiát mindegy hánnyszor fizet be,ugyis nullázni fog.
Nem hiszem hogy PA olvasónak gondja lenne NL2-ön
Ha nem tudod mi az a variancia, mi az a bankroll és mi az a nit játék, akkor simán elbukod a 25 beülőt. Olyan emberekről beszélünk, akik előbb ülnek le játszani, mint elolvasni egy alapszintű stratégiát.
Ha nem olvas alapstratégiát mindegy hánnyszor fizet be,ugyis nullázni fog.