flop is lehet mar cc sztem, de turn teljesen ok, csomó szarabb is lesz nála, K A is jók legtöbbször.
KJ egyetértek a többiekkel.
Viszont lehet, hogy ez csak engem zavar, de erősen csípném ha weaktight-ot használnál, ezzel a lejátszóval mire végig tolom a handet már elmegy a kedvem a gondolkodástól.
a kettes hand elég bevállalós, király hogy bejött
a kettes hand elég bevállalós, király hogy bejött
KB 25 hand ment le eddig az asztalnál és eléggé überaggro imidzsem alakulhatott ki, mivel 12-es total aggresszióval toltam.
A flat azért volt mivel számítottam hogy 4way lesz a party és akkor ha betalál jó eséllyel ki is fizetnek.
Az 50bb-s fish egy igazi fit or foldos playa, tőle nem vártam limp/ raist :)
A többiekről nem igazán van érdemi info.
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.05/$0.10, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
Lényeg. Jó itt a donk , mivel rohadt aggronak láttak eddig minket? FD-t kizártam nála a turn call után. Lényegében KK,AA és AK-ra tettem.
a donk jó, de azért a preflop call nem egy nagy találmány szerintem.
a donk jó, de azért a preflop call nem egy nagy találmány szerintem.
Jó itt az overbet AI? JJ,77,88-at kizártam. Igazából Jx-re és FD-ra tettem. Még vmi ami igazán fontos, baszott CS volt az asztal de player3 ő a CS-ek CS-e :)
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.08/$0.16, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
Mivel képes volt megadni, így meg is válaszolja a kérdésedet. Normális player nem hiszem, hogy megadná.
Mivel képes volt megadni, így meg is válaszolja a kérdésedet. Normális player nem hiszem, hogy megadná.
a mutatás bizonyította, hogy kötelező ráborítani, feltehetőleg flössökkel is csak callozza a sima betet.