Nyilván más embik ellen máshogy játszottam volna. Csak az a kérdés hogy hiába atom CS,mégis rá lehet borítani full sztekkért?
ok, kösz srácok :)
Nekem a betsize nagyon nem tetszett. Egy CS asztalon négy ember ellen floppon mehetne pot alá egy icipici. Ha megadja (ugyanúgy megadta volna) akkor turnön már 4,70 van bent, arra ráraksz 4,20-at máris kisebb az overbet. Most pont mind1 volt de szerintem hosszútávon CS ellen így nyersz többet. A kis betnek ugye annyi lenne az értelme, hogy más handekben olcsón bluffölj.
Nekem a betsize nagyon nem tetszett. Egy CS asztalon négy ember ellen floppon mehetne pot alá egy icipici. Ha megadja (ugyanúgy megadta volna) akkor turnön már 4,70 van bent, arra ráraksz 4,20-at máris kisebb az overbet. Most pont mind1 volt de szerintem hosszútávon CS ellen így nyersz többet. A kis betnek ugye annyi lenne az értelme, hogy más handekben olcsón bluffölj.
36/4-es playa 0%-os cbettel ( 150 hand volt róla ekkor kb).
Jó pre a flat és a flop b/f?
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.08/$0.16, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
BB-ről 37 hand van. Ennyi leosztás óta ülök bent én is.Eddig baszott aggronak látott engem,
Ő eddig 22/22/11, a 3b nem is érdekes mivel csak egy alkalomról van szó.
Kérdésem hogy ez így rendben van-e? Vagy esetleg dobnom kellett volna vhol?
Igazából fel sem merült bennem a fold :)
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.08/$0.16, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
Ha 3bet callolsz AQ-al, akkor Q magas flopon logikus, hogy megadod a cbetet, ellenkező esetben minek calloltál pre. J turn nem a legjobb JJ benne van a rangeben, viszont, ha megadod a turnt, akkor az 5-ös river már nem oszt, nem szoroz. Tehát, ha azt gondoltad turnön jó vagy, akkor riveren is adni kell.
Ha 3bet callolsz AQ-al, akkor Q magas flopon logikus, hogy megadod a cbetet, ellenkező esetben minek calloltál pre. J turn nem a legjobb JJ benne van a rangeben, viszont, ha megadod a turnt, akkor az 5-ös river már nem oszt, nem szoroz. Tehát, ha azt gondoltad turnön jó vagy, akkor riveren is adni kell.
A turn J-nek én sem nagyon örültem.
Szépen beblöffölte a stacket.
Nem lenne jobb weaktigt-ot használni inkább?
Legalábbis én jobban prefereálom