Szépen beblöffölte a stacket.
Nem lenne jobb weaktigt-ot használni inkább?
Legalábbis én jobban prefereálom
Rendben :)
Van itt három hand a mai sessből ami kérdéseket dobott fel bennem.
Villain nem aggro egyáltalán. Jó itt a fold?
1.:No Limit Texas Hold'em Hand, $0.08/$0.16, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
****i pár leosztás óta ül bent az asztalnál. Tehát semmi info. annyi van hogy ezalatt a pár hand alatt látott engem vagy 3-4szer 3betelni. Easy call?
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.08/$0.16, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
Itt egyszerű a kérdés. Hibáztam a fold-al?
Ketten REG szerűségek, egyik pedig csinál érdekes move-okat. Betelő és a BU a REG.
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.08/$0.16, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
az első érdekes, de river jó a fold, sose leszel elől ilyen move nál!!
másodiknál snapp call
harmadiknál abszolút nem hiba a fold, én néha sqz-elek ilyen szituba de jó lenne tudni mennyit openel utg+1...
am, ebben a replayerben elég szar visszanézni a handeket :D de látom, azért sem fogadtad meg weaktight-os tanácsot :D
én azt az AQt checkelném a riveren is, vagy cbetelném a floppon vagy ha ezek egyike sem jó, akkor eleve nem is 3betelném. A többit nem nézem meg mert ez a replayer ez szar.
1. Ha már így játszottunk, nem lett volna jobb a riveren is c/call?
Így pedig jó a fold.
2. easy call. Ezekek a moove-k általában különben AK-val történnek, pont azért, hogy ne kelljen post játszaniuk, legalábbis én ezt vettem észre.
3. Teljesen jó itt a fold. OOP nem kell ezzel callazni, esetleg még sq szóba jöhetne.
az első érdekes, de river jó a fold, sose leszel elől ilyen move nál!!
másodiknál snapp call
harmadiknál abszolút nem hiba a fold, én néha sqz-elek ilyen szituba de jó lenne tudni mennyit openel utg+1...
am, ebben a replayerben elég szar visszanézni a handeket :D de látom, azért sem fogadtad meg weaktight-os tanácsot :D
én azt az AQt checkelném a riveren is, vagy cbetelném a floppon vagy ha ezek egyike sem jó, akkor eleve nem is 3betelném. A többit nem nézem meg mert ez a replayer ez szar.
1. Ha már így játszottunk, nem lett volna jobb a riveren is c/call?
Így pedig jó a fold.
2. easy call. Ezekek a moove-k általában különben AK-val történnek, pont azért, hogy ne kelljen post játszaniuk, legalábbis én ezt vettem észre.
3. Teljesen jó itt a fold. OOP nem kell ezzel callazni, esetleg még sq szóba jöhetne.
CSak a kedvetekért :)
Bela mester így okés? :)
weaktight | Hand | JAo - $0.08/$0.16 No Limit Holdem