Ha ez komoly akkor nyilván prosti,szigorúan gumival,nehogy szaporodjál véletlen.
Ne legyünk már ennyire anyagiasak,hogy "melyik éri meg jobban".
Amugy ha olcsón megakarod uszni akkor ajánlanám VanGerwen barátomat , fél liter házi és a hétvégi mixét állod és egész hétvégén nálad dorombol!
Egy meztelen nő véletlenül kiesik egy felhőkarcolóról. Ahogy zuhan lefelé, az egyik emeletről kinyúl egy fickó és elkapja.
Ha megmentelek lesz.psz?
-Nem!
Így elengedi és a nő tovább zuhan. Pár emeletel lejjebb ugyanígy elkapja egy másik pasi.
Ha megmentelek megdughatlak?
-Nem!
Így ő is elengedi és a nő tovább zuhan lefelé, amikor is elkapja egy harmadik férfi. A nő tanulva az előbbiekből magától mondja,hogy "Sz.pok b.szok!!!"
-Pfejj, hülye k.rva!
Vegyél kutyát, akkor gumi se kell.
Akkor ezek szerint az én speciális esetemben nem állok készen egy komoly kapcsolatra és maradjanak a kurvák ez a konklúzió?
Akkor ezek szerint az én speciális esetemben nem állok készen egy komoly kapcsolatra és maradjanak a kurvák ez a konklúzió?
A 2 standardnál csak 10K HUF/óra, ha új szolgáltatót keresek akkor a belépő szint ott magasabb.
Jó lenne ez a topik erre a célra is mehetnének az ajánlások, meg lehetne összehasonlítani az árfolyamokat is.
A 2 standardnál csak 10K HUF/óra, ha új szolgáltatót keresek akkor a belépő szint ott magasabb.
Jó lenne ez a topik erre a célra is mehetnének az ajánlások, meg lehetne összehasonlítani az árfolyamokat is.
Én mióta kártyázom csak prostizok, egy nő se marad meg mellettem, nem szeretik a szerencsejátékosokat! Ja meg néha egy-két férjes asszonyka is beakad:)