A 2 standardnál csak 10K HUF/óra, ha új szolgáltatót keresek akkor a belépő szint ott magasabb.
Jó lenne ez a topik erre a célra is mehetnének az ajánlások, meg lehetne összehasonlítani az árfolyamokat is.
Most tényleg itt futtatod őket :) ?
Ahhoz nem kéne lennie barátnőnek is, hogy "szeretőnek" lehessen a dugipajtást nevezni?
Csa. A topicod kerdesebol nekem az jott le, hogy a konkret elvarasaidat csak qrvak tudjak kielegiteni. A szereto nem megoldas, mert tuti olyan not fogsz majd ki, akinek elmebeteg a kanija, aztan ha rajon, akkor radszall, es akkor szamodra lefott a kave. Engem mar rugdostak hasba hasonlo marhasagok miatt. Lassuk be egy kapcsolat nem annyibol all, hogy amikor megkivanod a puncit, csak odamesz a nohoz, beleteszed a kiflidet, aztan viszontlatasra a kovetkezo legyottig. Gondtalan aranyeletre vagysz? Kepzeld mindenki arra var, csakhogy az elet tele van rengeteg szarsaggal, legalabb is az enyem.:D
Mit akarsz? Mi tesz boldogga? Tedd azt. Orok idokig ugysem egeszseges ez az eletmod amit folytatsz, de erezni fogod, hogy mikor lesz valtozasra szukseged, hisz gondolom nem akarsz egesz eletedben egyedul kelni- es fekudni. Szoval mit valasztasz? Keresel "tanyarol" egy "csendes", "dolgos" not, mint ahogy en tettem, vagy qrvazol tovabb.
Amugy ha olcsón megakarod uszni akkor ajánlanám VanGerwen barátomat , fél liter házi és a hétvégi mixét állod és egész hétvégén nálad dorombol!
Kurvázás amúgy +EV. Főleg ha atom bebaszva mész oda, és kúrás helyett elalszol, amikor meg felkelsz elédtolnak egy 60K-s számlát, és nem tudod mi van.
Dehogy több adatot nem adok ki róluk.
Csak költségszámítás céljából adtam meg, heti 2-3 alkalom prostira kb 25K szerintem egy barátnő ebből nem jönne ki vagy mégis?
Dehogy több adatot nem adok ki róluk.
Csak költségszámítás céljából adtam meg, heti 2-3 alkalom prostira kb 25K szerintem egy barátnő ebből nem jönne ki vagy mégis?
Keress normális (új) barátnőt ha ezt így látod. De ne a plázába.
Van egy mondás: "Minden sikeres férfi mögött egy nő áll" ...