Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Dilemma pókeres szemszögből állandó barátnő vagy prosti?

NovaTerra
Válasz kritttt1888 kommentjére
2014. nov. 22. 22:03

Szerintem van egy határ. Ezt a topicot törölni kellene. Poénnak borzasztó, nem poénnak még borzasztóbb.

Slynzor
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. nov. 22. 22:16

Én mióta kártyázom csak prostizok, egy nő se marad meg mellettem, nem szeretik a szerencsejátékosokat! Ja meg néha egy-két férjes asszonyka is beakad:)

Remélem ha lesz feleséged valaha, az is beakad majd 1-2 embernek. :rolleyes:

kertitorp
2014. nov. 22. 22:35

Azt érzem, azért indítottad ezt a topikot, mert le akarod magad beszélni egy állandó kapcsolatról, mert neked most ez így kényelmesebb. Ezzel a helyzeteddel lehet egyetérteni vagy nem, ez kb tökmindegy. Egy biztos, ezt neked kell eldönteni, tudni. Rossz úton jársz, ha EV-ben szeretnéd ezt meghatározni.

VTomi24
2014. nov. 22. 22:53

Soha nem lesz állandó barátnöd, ha így gondolkozol, szóval nincs kérdés- ergo töröljétek a topicot!

zeoos77
2014. nov. 22. 23:20

Sziasztok mind tudjuk, hogy a grind mellet időnként szükség van a maximális teljesítmény és koncentráció eléréséhez az időnkénti megkönnyebbülésre és lazításra, vagyis arra hogy valami csinos nőszemély időnként lekezelje a legféltettebb kincsünket.

Én ezt a dolgot eddig szakképzett és profi hivatásos hölgyek segítségével oldottam meg, most viszont úgy alakult, hogy lenne egy hölgy akivel komolyabb kapcsolat alakulhatna ki csak nem tudom, hogy a jövőm szempontjából ez speciálisan nekem valamint egy profi pokeresnek megérné-e?

A prosti mellett az szól, hogy mikor szükség van rá akkor jön és aztán békén hagy és maximálisan koncentrálhatunk a grindre és egyéb produktív dolgainkra.

Egy barátnő ezzel szemben sok nyűggel jár, hiszen állandóan felkereshet a hülyeségeivel így zavarhat a grindben, szex terén sem biztos, hogy akkor elérhető amikor én szeretném kielégületlenül meg -EV játszani.
Előnye lehet viszont a lelki plusz amit a stabil kapcsolat és a tiszta érzelmek adnak az meg állítólag felbecsülhetetlen.
Ez igaz?

A másik aspektus az anyagiak nem tudom kiszámolni, hogy a barátnő, vagy a prosti-e az olcsóbb ebbe jó lenne a segítség.

Oldal pszichiáterei, életvezetési tanácsadói, kineoterapeutái, matematika tanárai, rutinos vén rókái segítsetek a hozzám hasonló tévelygőknek!!

+EV a barátnő,mert legalább kimossa a szaros gatyád :D Mellette meg kurvázhatsz is :D

MerACE
2014. nov. 22. 23:28

Valami azt súgja, hogy ha végül a kis ICMIZER-ezés után a barátnő mellett dönt, nagy szerelem ebből azért nem lesz.

crochodil
2014. nov. 22. 23:37

hány éves vagy, ha szabad kérdeznem?

soux
Válasz crochodil kommentjére
2014. nov. 22. 23:41

Próbáld ki hátha. ;) :))
[video=youtube;YzS1Y56LeVs]https://www.youtube.com/watch?v=YzS1Y56LeVs[/video]

carloskoz
2014. nov. 23. 9:14

Pár év múlva meg nyitsz egy topicot, hogy mennyire +EV-s egy gyerek, mennyire fog zavarni sessionok alatt?

Élő ügyfélszolgálat