Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > egy kezdőnek mit ajánlotok, hol induljak el?

Littlemage
Válasz Ger1bacsi kommentjére
2009. dec. 3. 22:48

RB az elejen sokat szamit, mindegy, hogy mekkora összeg, a BI-hez kepest kell nezni. 10k hand alatt kb 8-10 BI-nyi raket termelsz, NL10-en konkretan 100 dolcsit, lejjebb nincs adatom, de gondolom hasonlokepp. ha ebbol visszakapsz 2-4 BI-t az azert nagyon jo az elejen, a BB/100-at konkretan 1-2-el megnöveli kb.

BaLa
Válasz Littlemage kommentjére
2009. dec. 3. 22:50

ftp sucks kis téten.

Ger1bacsi
Válasz BaLa kommentjére
2009. dec. 3. 22:55

:) Hát nemtudom.. De most akkor lehet értetlen vagyok, de ha elértem az 50$os rb limitet, akkor utána megkapom azt az 50$t egybe, vagy az kuka volt, és akkor csak onnantól kapom a rb-et??

bojanika
2009. dec. 3. 23:01

:) Hát nemtudom.. De most akkor lehet értetlen vagyok, de ha elértem az 50$os rb limitet, akkor utána megkapom azt az 50$t egybe, vagy az kuka volt, és akkor csak onnantól kapom a rb-et??

Megkapod.

Ger1bacsi
Válasz bojanika kommentjére
2009. dec. 3. 23:12

Megkapod.

Jaa, akkor nem is olyan rossz a helyzet mint gondoltam.:) Abba voltam hogy 50$ elérése után fizetik csak, de az az 50$ kuka:D
Akkor jó!

De hát azért nl5ön.. elég sokára lenne meg.Nagyon sokára gondolom, még ha sokat is játszik valaki.
Amugy FTP-t szeretem, de PS-t mondták inkább nl25ig, mégis jobb lenne talán a Fulltilt?
Köszi a válaszokat, remélem sokan írtok majd válaszokat, mert nagyon megoszlanak a vélamények..

BaLa
2009. dec. 3. 23:13

Amugy FTP-t szeretem, de PS-t mondták inkább nl25ig, mégis jobb lenne talán a Fulltilt?

Nem lenne jobb. PS vagy everest. Más teremről nincs info-m.

Ger1bacsi
2009. dec. 3. 23:15

Ja, azt elfelejtettem említeni, hogy először csak ez a 2 terem jöhet szóba kezdésnek, egyenlőre a kisebb termek nem érdekelnek majd.

Ugye PS mellett szól, hogy kevesebb a rake, viszont nincs és nem is lesz rb, állítólag micro téten sok a hülye

Fulltilton ugyebár több a rake micro téten, viszont ha elértem 50$os limitet, akkor azt meg is kapom, és onnantól mindig.

Ger1bacsi
Válasz BaLa kommentjére
2009. dec. 3. 23:17

Nem lenne jobb. PS vagy everest. Más teremről nincs info-m.

Hát akkor PS BaLa . Más semmiképpen sem.

De mégis sok olyan van, aki inkább FTP-t javasolja.:D Szívem is inkább oda húz.. :)

BaLa
2009. dec. 3. 23:18

Fulltilton ugyebár több a rake micro téten, viszont ha elértem 50$os limitet, akkor azt meg is kapom, és onnantól mindig.

És erősebb a mezőny.

BaLa
2009. dec. 3. 23:18

Hát akkor PS BaLa . Más semmiképpen sem.

De mégis sok olyan van, aki inkább FTP-t javasolja.:D Szívem is inkább oda húz.. :)

Te döntesz.

Élő ügyfélszolgálat