Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > egy kezdőnek mit ajánlotok, hol induljak el?

Ger1bacsi
Válasz BaLa kommentjére
2009. dec. 3. 23:20

És erősebb a mezőny.

Ja igen ezt kihagytam, hogy ott valamivel erősebb a mezőny, igaz.

Mondjuk van időm még eldönteni, de addigra már teljesen tisztába akarok lenni a dolgokkal.

Ger1bacsi
Válasz Ger1bacsi kommentjére
2009. dec. 3. 23:22

Aki benézett ide, az légyszi írja le, hogy szerinte kezdésnek 200$al, nl5ön, Pokerstarson vagy FTP-n kezdjek majd játszani.
TY :)

Littlemage
2009. dec. 3. 23:25

Én amugy az everestet ajanlanam, mivel ott a bonusz független a befizetes nagysagatol, tehat ha teszem azt csak 100 dolcsit fizetsz be, akkor is kiveheted akar az 500-at is elég sok jatekkal. Ott az FD is elég jo RB-nek szamit, de ha mondjuk nem honap elejen, hanem honap közepen/vegen kezdesz el jatszani, akkor a köv honaptol, attol függ, hogy mennyi pontot termeltel, mar RB-et is kapsz az FD mellé.

A PS és FTP-nél az a baj, hogy ha csak 100-200 dolcsit fizetnel be, csak annyi lenne a bonuszod is.

dfecco23
2009. dec. 4. 1:45

Aki benézett ide, az légyszi írja le, hogy szerinte kezdésnek 200$al, nl5ön, Pokerstarson vagy FTP-n kezdjek majd játszani.
TY :)

Mind a két terem érdemes az NL5 játékra, mindenhol sok a fish :D

Ger1bacsi
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. dec. 4. 13:09

:) Hát Everestet is tervezem majd, de az elején biztosan nem.
Még van majdnem 1 évem sajnos, míg neki tudok állni komolyan játszani, addig majd kitapasztalom innen a fórumokról, hogy mi lenne a célszerűbb.:D

Ger1bacsi
Válasz Littlemage kommentjére
2009. dec. 4. 19:32

RB az elejen sokat szamit, mindegy, hogy mekkora összeg, a BI-hez kepest kell nezni. 10k hand alatt kb 8-10 BI-nyi raket termelsz, NL10-en konkretan 100 dolcsit, lejjebb nincs adatom, de gondolom hasonlokepp. ha ebbol visszakapsz 2-4 BI-t az azert nagyon jo az elejen, a BB/100-at konkretan 1-2-el megnöveli kb.

Persze, tudom hogy a téthez képest sokat számít a RB, és hogy ahhoz kell viszonyítani. Azzal van a baj, ha FTP-n kis téten kezdek, akkor ott nagyon sok idő/játék kitermelni a RB-et/50$/, addig viszont semmit nem kapok. Nl5-ön azért 50$nyi RB.. nem tudom mennyi játék, nem vagyok tapasztalt abszolút, de hát akkor is egyértelmű hogy nagyon sok. Viszont ha az teljesítve lenne, onnantól folyton jönne ugye, és onnantól meg mégis jobb ott(FTP-re értem persze), 50$ megkapva, plusz onnantól folyton jönne a RB. :)

Madarassy
2009. dec. 4. 20:16

Persze, tudom hogy a téthez képest sokat számít a RB, és hogy ahhoz kell viszonyítani. Azzal van a baj, ha FTP-n kis téten kezdek, akkor ott nagyon sok idő/játék kitermelni a RB-et/50$/, addig viszont semmit nem kapok. Nl5-ön azért 50$nyi RB.. nem tudom mennyi játék, nem vagyok tapasztalt abszolút, de hát akkor is egyértelmű hogy nagyon sok. Viszont ha az teljesítve lenne, onnantól folyton jönne ugye, és onnantól meg mégis jobb ott(FTP-re értem persze), 50$ megkapva, plusz onnantól folyton jönne a RB. :)

Nem nehéz kitermelni 50$raket nl5 ön se. Sztem kb 15k hand vagy annyi se.

Ger1bacsi
Válasz Madarassy kommentjére
2009. dec. 4. 20:21

Nem nehéz kitermelni 50$raket nl5 ön se. Sztem kb 15k hand vagy annyi se.

De annyi rakeback-et kell elérni nem? Vagy csak a sima rake-nek kell elérnie az 50$t? És ha ezt elérte valaki, akkor egyből küldik a számlánkra?
lehet idióta kérdés, de 15k hand, ha 4 asztalon játszok mondjuk minden nap 1 órát, akkor az naggyából mennyi idő lenne? Be lehet ezt így határolni naggyából? :)

_Roll_
2009. dec. 4. 20:25

De annyi rakeback-et kell elérni nem? Vagy csak a sima rake-nek kell elérnie az 50$t? És ha ezt elérte valaki, akkor egyből küldik a számlánkra?
lehet idióta kérdés, de 15k hand, ha 4 asztalon játszok mondjuk minden nap 1 órát, akkor az naggyából mennyi idő lenne? Be lehet ezt így határolni naggyából? :)

Nézd meg a poker trackerbe, h mennyi raket termeltél és hány óra alatt.

Ger1bacsi
Válasz _Roll_ kommentjére
2009. dec. 4. 20:27

Nézd meg a poker trackerbe, h mennyi raket termeltél és hány óra alatt.

Még nem játszok/játszhatok..csak előretekintek, hogy tudjam mi a helyzet mikor kezdek:)
Ja amugy segédprogit csak majd NL25-re való lépés körül tervezek beszerezni.

Élő ügyfélszolgálat