Az én statisztikáim szerint
NL2 FR 42k hand ~ 50$ rake
NL5 FR 20k hand ~ 50$ rake (kb 500 hand alapján, szóval közel sem pontos)
ja és most jut eszembe h ez ps és nem fulltilt. na mindegy már nem törlöm ki.
Az én statisztikáim szerint
NL2 FR 42k hand ~ 50$ rake
NL5 FR 20k hand ~ 50$ rake (kb 500 hand alapján, szóval közel sem pontos)
ja és most jut eszembe h ez ps és nem fulltilt. na mindegy már nem törlöm ki.
500 hand alapjan ezt nem erdemes szamolni :). 10k hand.
Igazából ha minden jól megy, akkor nem lesz szükséged a gyors rakebackre, nem baj, ha csak két havonta gyűlik össze ez a 50 dollar rakeback.
Nem tudom, hogy rake vagy rakebackből kell-e 50 dollár.
Pokertracker 60 napig ingyenes és nekem már kis téten is tökre hasznos. Sok a fish ugyan, de azért sokkal könnyebb hud alapján kitalálni, hogy ki a 60/2 70% went to showdown calling station és ki 50/40 es hülyegyerek.
6maxos asztalon kb 80 hand/óra/asztal
full ringen pedig kb 60/óra
500 hand alapjan ezt nem erdemes szamolni :). 10k hand.
Amig nincs poker tracker addig jó ez is! http://www.pokertableratings.com
És még a rake-et is számolja! Szóval keress rá a nevedre :)
sztem inkább sng-t érdemes játszani eleinte, 1-2 dodisokat. olcsóbb 1-1 hiba...
@ Ger1bacsi
mivel csak 1 év múlva leszel 18 és azt irtad h akkor akarsz elkezdeni játszani szvsz felsleges most infokat gyűjteni 1 év alatt sok minden változik
Köszi a válaszokat srácok! :)
Mindenképp cashgamet akarok majd játszani, főleg kipróbálni magam, hogy 4-6 asztalon hosszabb sessionök alatt milyen teljesítményt tudok nyújtani, milyen eredménnyel. És hát olyan videókat fogok nézni, olyan cikkeket olvasok már most is. Mivel volt pár jobb versenyeredményem, ezért majd hetente 1 napon tervezek elindulni páron, ha cashgamen tudok profitálni. :)
Tudom hogy még annyira nem kell foglalkoznom vele, majd első feltöltés előtt fogok mindennek utánanézni pontosan, de hát már most érdekel a téma:D
A fulltilten azt mondták, hogy 50$os Rakebacket kell elérni, ami NL5ön mondjuk szerintem nagyon-nagyon játék, addig viszont sok rake-t vesz le a terem. De ha elértem az 50$os rb limitet, akkor azt az 50et elküldik a számlámra, majd onnantól folyton kapom a RB-et igaz?