Élő cash megint...Segítsetek!
Sziasztok!
Újból voltam játszani. Breakeven zártam az estét, voltam pluszban is rendesen, de szerintem ez az a hand, amitől számítva tilt-re kerültem és elvesztettem a nyereményem jelentős részét.
Szóval: A játék 50/100, 6-an voltunk az asztalnál, kb. midenki előtt 30-40 FT.
Gombon ülök, előttem 29 000 Ft, hozzám mindenki dob. Lapom A9o. 350 nyitok, kis vak dob, nagy vak, kompetens játékos,(sokat beszélgettünk,és szimpatikus is),egészít. Előtte 35 000 volt kb. Flop: 9, 8, 5, lapok érkeznek, melyből a 9-es és 5-ös treff.
Ellenfelem check-kel, Én hívok 1100-ig, Ő tart. Turn: A, treffből. Ellenfelem ugyancsak check, Én hívok értékért 2200-ig, ellenfelem kicsit gondolkodik (elcsodálkozik), de tart.
River: 3, káró. Ellenfelem ekkor donkol 4500-ig. Előttem még kb. 25 000, előtte 28 000 Ft kb.
Kérdésem hozzátok, hogy Ti mit tettetek volna? (Válaszotokat előre is köszönöm)
láttad az utolsó érdekes partit? :)
Először is nem duzzasztom a kasszát, flop overbettel... és dobom.
láttad az utolsó érdekes partit? :)
nagy vak, kompetens játékos
ellenfelem kicsit gondolkodik (elcsodálkozik), de tart.
Ha ezt a linet játszotta ebbena szituban, szerintem nem volt annyira kompetens játékos (mindegy mije volt).
Ugyanakkor ha Te annak értékelted, akkor elég rossz ez az overbet flopon.
Ezen a ponton biztos vagyok már benne, hogy ha riveren nem lesz fullom, és hív, világgá hajítom a lapjaim. Hogy miért? Mert ez gyengébb játékosok esetében egy viszonylag megbízható tell, és elég erős lapra utal. A river donk szintén a két utca c/c után.
lol:))
Nem mondtam, hogy fél potot egy szóval sem, de ha kompetens, akkor az overbet nem jó, ennyi :D Hanem inkább potkörüli. Sértegethetsz engem jobbról-balról, nem érdekel, valszeg 100-szor akkora tapasztalatom van élő cashben is, mint Neked. Csak egyet árulj el:
Miért írod hogy segítsünk, ha csak durrogni tudsz a tapasztaltabbak segítő, tök ingyenes véleményeire? Ráadásul megint semmi sértő nem volt a hsz-emben, csak segíteni akartam, mert ezt kérted.
Te kérdezel, elvileg azért, mert nem tudod mi a helyes. Erre már neme z az első, hogy itt fikázol. Szedd már össze magad kérlek...
Ice-pocó, minden kérdésedre első körben érkeznek a segítő szándékú válaszok, de ehhez képest azt érzem, hogy ha nem kapsz megfelelő önigazolást a vesztett partidra, akkor átmész támadó állásba és a végén pedig kijelented, hogy lenéznek. Bármennyire is furcsa lehet, de ez a hozzászólás sem bántó akar lenni! (előre szólok)
FNagyon erős regulárokkal szoktam játszani,ahogyan Ő is az volt.