Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Fél év alatt ellehet érni egy olyan szintet, hogy havi 100-150 ezer Ft-ot ki tudjak*

kidelpiero
Válasz kry kommentjére
2014. dec. 7. 0:41

Én azt nem értem, hogy mif@asznak járnak olyan emberek egy pókeres fórumra, akik szerint nem érdemes ezzel foglalkozni.
Ez olyan mintha egy sütős-főzős fórumon megkérdezném, hogy megéri tortát sütni? Erre nyomnák ezerrel, hogy menjek cukrászdába, mert az a tuti. :))

Image

2007-2008-ban nem is volt ennyi ember aki lebeszélte volna, de akkor beöntöttünk egy marék port egy tepsibe és 5 perc múlva Sacher torta lett belőle. Most nekem kéne az alól a csirke alól kiszedni a szart, amiből később az a tyúk lesz aki megtojja majd a tojást a sacher torta piskótájához. Na ezt már nem ajánlom senkinek... Attól viszont édes szájú cukrászdalátogatóként vissza-vissza járok, hogy naprakész legyek a süteményekről ;) .

Davj
Válasz yolofish kommentjére
2014. dec. 7. 9:39

Ha szerencsés vagy, akkor igen. Minden szesön előtt dobj fel egy pénzt, hogy leteszteld mennyire adja a flipeket.

Gab0rG
2014. dec. 7. 9:40

[h=1]"Fél év alatt ellehet érni egy olyan szintet, hogy havi 100-150 ezer Ft-ot ki tudjak*[/h]

Kevés az infó és túl sok az ismeretlen, de mivel optimista beállítottságú vagyok, ezért azt mondom könnyedén, benne van a pakliban...

kry
Válasz kidelpiero kommentjére
2014. dec. 7. 11:28

.

:confused:

.

.

Image

Maxxxika
2014. dec. 7. 12:12

Te valami hatalmas cápa lehetsz. Ugyi?

kry
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. dec. 7. 12:26

Te valami hatalmas cápa lehetsz. Ugyi?

Image

Maxxxika
2014. dec. 7. 12:48

Image

van Gerwen
Válasz Davj kommentjére
2014. dec. 8. 3:59

Ha szerencsés vagy, akkor igen. Minden szesön előtt dobj fel egy pénzt, hogy leteszteld mennyire adja a flipeket.

Ez a legjobb tanács eddig. :))

Jatti
2014. dec. 8. 5:59

Sziasztok! Aki szerint igen a valasz a kerdesre, leirna milyen jatektipus, milyen limit, winrate e's hany hand kell ahhoz hogy a kerdeses 400-600$-t stabilan ki lehessen venni havonta?

misirulez
Válasz Jatti kommentjére
2014. dec. 8. 6:19

Sziasztok! Aki szerint igen a valasz a kerdesre, leirna milyen jatektipus, milyen limit, winrate e's hany hand kell ahhoz hogy a kerdeses 400-600$-t stabilan ki lehessen venni havonta?

Ha minden áron ragaszkodsz ahhoz, hogy nagyon stabilnak kell lennie, akkor elég pl nl10. (zoom/fast/rush etc.)
4 asztal 0,8-1k h/óra, 100k hand/hó (35-40óra/hó) 3bb/100 winrate + kb 2bb/100-nak megfelelő RB, ez pont 500$.

mostantól számítva 2 havonta lépsz limitet akkor is ha BR már hamarabb meg lenne. Így meg is van nl2-nl5-nl10. Amint 500 felé ér a roll onnantól meg coachra költöd a profitod. Szerintem easy ship annak aki komolyan gondolja. Sokan ott buknak el, hogy azt hiszik 50buyin elég egy liitliépéshez aztán elkezdenek fel-le ingázni limitenként coach/érdemi tanulás nélkül, majd X idő után megunják, hogy nem megy.

Élő ügyfélszolgálat