Én azt nem értem, hogy mif@asznak járnak olyan emberek egy pókeres fórumra, akik szerint nem érdemes ezzel foglalkozni.
Ez olyan mintha egy sütős-főzős fórumon megkérdezném, hogy megéri tortát sütni? Erre nyomnák ezerrel, hogy menjek cukrászdába, mert az a tuti. :))
Ha szerencsés vagy, akkor igen. Minden szesön előtt dobj fel egy pénzt, hogy leteszteld mennyire adja a flipeket.
[h=1]"Fél év alatt ellehet érni egy olyan szintet, hogy havi 100-150 ezer Ft-ot ki tudjak*[/h]
Kevés az infó és túl sok az ismeretlen, de mivel optimista beállítottságú vagyok, ezért azt mondom könnyedén, benne van a pakliban...
.
:confused:
.
.
Te valami hatalmas cápa lehetsz. Ugyi?
Te valami hatalmas cápa lehetsz. Ugyi?
Ha szerencsés vagy, akkor igen. Minden szesön előtt dobj fel egy pénzt, hogy leteszteld mennyire adja a flipeket.
Sziasztok! Aki szerint igen a valasz a kerdesre, leirna milyen jatektipus, milyen limit, winrate e's hany hand kell ahhoz hogy a kerdeses 400-600$-t stabilan ki lehessen venni havonta?
Sziasztok! Aki szerint igen a valasz a kerdesre, leirna milyen jatektipus, milyen limit, winrate e's hany hand kell ahhoz hogy a kerdeses 400-600$-t stabilan ki lehessen venni havonta?