Legyen inkább 1 millióból kb 20-25 (200-250) és ekkor reális vagyok, de ez sem jobb.
Kb olyan, vagy max egy fokkal jobb, mintha floppy eladásból szeretnél havi 100-150 ezret kiszedni...
Alapvetően természetesen el lehet érni, szerintem nem is ez a kérdés...
Inkább azokat a kérdéseket tenném fel, hogy érdemes-e fél évet rászánni azért, hogy annyit keress, mint amennyit amúgy is megkeresnél. Érdemes-e belevágni úgy, hogy csak a pénz lebeg a szemed előtt, nem pedig az, hogy sikert érjél el és jó legyél valamiben. Persze ezt a két dolgot nem lehet elválasztani egymástól, de szerintem a pénz az csak egy közvetett pozitív eredménye annak, ha királykodsz. Továbbá gondold át, hogy mi van akkor, ha fél évig nem keresel pénzt és utána kibírsz 1-2 vesztes hónapot zsinórban, van-e liferollod, stb...
Továbbá, ha esetleg azért szeretnél pókerezni, mert már több területen is kudarcot vallottál, akkor felejtsd el, de nagyon gyorsan. Ez nem az a játék, ahol csak leülsz klikkelgetni és majd özönlik a pénz.. De a lényeg, hogy a kérdésedre a válasz az igen. Hogy neked sikerülhet-e? Csak te tudhatod...
GL!
Megfigyeltétek hogy az 'újoncok' kommentjei a lehúzóak? :D
Megfigyeltétek hogy az 'újoncok' kommentjei a lehúzóak? :D
Szerintem arra gondolt, hogy pont a sok újonc mondja azt, hogy esélye sincs! :)
A reális(abb) hozzászólásokra menetrendszerűen érkeznek a "negatív" , "lehúzó" etc. kommentek. Komolyan, ez olyan szinten standard, hogy gondolkodóba ejtett. (Általában itt kezdődnek a bajok.......... ;) )
Arra jutottam, hogy a racionálisabb válaszokat adók talán félreértik a feladatot. Logikusnak tűnhet ugyan, hogy pusztán válaszolni kéne a kérdésre, de meglehet, álomvilágot kell itten (is) építeni.
Akik néhány hónapja / éve tologatják ezt, nyilván nem eszik (már) meg, hogy ez a tejjel- mézzel folyó, akkor sem, ha esetleg az elején még így gondolták, vagy szerették volna azt hinni, hogy az...
Tegyük fel, hogy a fentebb említett 2 közül utóbbi a feladat. Akik bizonyos ideje (legyen mondjuk fél év) tagjai az oldalnak, aktív szereplői a fórumnak és / vagy egyéb dolgokból valószínűsíthető, hogy rendszeresen, viszonylag sokat játszanak esélyes, hogy nyernek is. Közülük talán páran, meglehet, sokan hajlandóak lennének újra és újra leírni az ilyesmi kérdésekre pl. a std "persze, gogogfelaégbe" szösszenetet. A többiek meg inkább nem válaszolnának a kérdésre, hiszen tudnák, hogy nem ez a feladat.
Jómagam nem olvastam el pl. ennek az oldalnak a céljait, meg az irányelveket, szóval úgy vagyok vele: ha feltesznek egy kérdést, csak válaszolni "kell" rá, azt' csókolom. Látván azonban a hasonló elgondolással hozzászólásokat kreálók kommentjeire érkező reakciókat, meg a "hogynesimánhatáracsillagoség" szerű posztok kedvező fogadtatását, egyre inkább kételkedem ebben.
[QUOTE=kritttt1888;623943]Fél év után még a legxarabb gyári melóval is keresel 100K-t, ha addig megragadsz egy helyen a 3. világba rohamléptekkel haladó országunkba is, de ha neked az az életcél gl.
Inkább tanulj legyél közgazdász, matematikus, informatikus vagy valamilyen mérnök, vagy orvos ezekkel + az angollal kitartással és szorgalommal bármit fognak neked okoskodni azt nem mondom, hogy jól, de nettó 150-nél Orbánisztánban is jobban tudsz keresni.
Ha pedig ezek nem jönnek be, de van kézügyességed tanuld ki a forrasztott hegesztést vagy legyél jó lakatos, vagy mit tudom én mi tanulj meg németül aztán szarásig leszel pénzel.
pethetiti véleménye
A pokert meg told a szabadidődbe még ezekre tanulsz aztán ha közbe kiderül, hogy te vagy az új Isildur akkor jóvan.[/QU
pethetiti véleménye:
Én is így gondolom,most Svájcban élek de előtte megélhetési pokeres voltam,nyertem is szépen,de mindegy,tanulj németül és irány pl Németország vagy valamelyik ország,és nem fog érdekelni a pl. elbuksz 100usd-1 nap
Nav?
Mi bérkommentelők már ide is betettük a lábunkat, vagy mire célzol?