Például azért, hogy felhívják a figyelmet arra, ami miatt nem érdemes. Esetleg tegyenek ellene, vagy próbáljanak segíteni azoknak, akik tenni óhajtanak ellene. Akár csak megértéssel, egyetértéssel. Vagy, hogy elmondják: a probléma létezésének el nem ismerése nem a probléma kezelése. Et cetera. Millió és egy oka lehet.
Most őszintén, vegyük például a konkrét témát... Ha beírom ide, hogy: "persze, el lehet. " Ééééés ennyi. Akkor emberünk csettint, hogy f'sza. Gyűlnek a like- ok is, minden frankó. :cool:
Ha azonban beírom ezt, de hozzáteszem, hogy: "azonban igen jó eséllyel fél év múlva is centekért fogsz kotványkodni" , esetleg fejtegetem is picit, akkor rögtön jön az, hogy akkor én most cinikus, meg negatív, meg lehúzó, meg...
Miért?! Nem erre van a legnagyobb esély? :confused:
Nem igazán értem a mélyen tisztelt pókeres közösséget. A "boccshülyevagylehetetlen" típusú hozzászólásokban már eleve valami kis frusztrációval telt keserves mosolyt vélek felfedezni, de komolyan. Játéknépszerűsítés -10-es rátával fut. Értem én, hogy ez nem az aranykor, és evidens, hogy egy értelmes diplomával és egy kis fifikával többet tudsz keresni a havi 200+ kezdő fizetés néhányszorosánál, és a póker nehéz, és rossz, és szórás van, egy tárháznyi az átlagos életvitelben meg nem szokott nehézség, meg bizonytalanság, de itt rohadjak meg a küszöbön, ha nem az a néhány hónap volt a legmotiváltabb, legfáradhatatlanabb, legjobb néhány hónapom amit "komolyabban" a pókerrel töltöttem (nyilván tudom, hogy sok krízishelyzettel nem is találkoztam, amit egy pro már mélyen ismer, és amúgy is egy f*sz vagyok,így ez az elképzelés is csak ilyen szintig lehet hiteles). Ennek a játéknak pont az ad varázst, hogy csak Rajtad múlik mit tudsz elérni, Te vagy saját magad legnagyobb korlátja. Ha te tényleg tenni akarsz és élvezed is a játékot minden szinten, akkor nem kérdés, hogy érdemes-e játszani. Ha az ember csak úgy ücsörögni akar és elevickélni valahogy, akkor diplomásként sem lesz multimilliomos, de nem is fog olyan boldogan élni mint ahogy elképzelte egyszer...
ezt meg könnyeztem !
Tanulás, elemzés + gyúrjál a flipekre. Simán menni fog.
Ennek a játéknak pont az ad varázst, hogy csak Rajtad múlik mit tudsz elérni, Te vagy saját magad legnagyobb korlátja.
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem rá, hogy nem vizsgáltam elég széles látókörrel a témát. Ennek ellenére, bármi másba kezdesz, pont ugyanígy el tudnak lehetetleníteni, illetve meg is teszik.
SST stratégia ellehetetlenítése
SST stratégia ellehetetlenítése, amerikai online poker betiltása, fekete péntek, UB botrány, DON beszüntetése, európai szegregáció, élő póker törvény, Reg-Fish szegregáció, pókerterem bezárások, adótörvény módosítás, rake és fee emelés, bónusz és rakeback csökkentés, online szerencsejáték szolgáltatók blokkolása, monopol pókerpiac létrejötte.
Ha ezt a pár elhanyagolható eseményt nem nézzük, igazat kell, hogy adjak.
Szerintem ez nem hozzáállás, hanem egy játékfüggő magyarázkodása.
Az értelmes ember észreveszi, hogy lehet hogy jól megélt 4-5 évet a pókerből, de most már ideje továbblépni.
Ha van egy menő kisboltod, de melléd települ egy CBA megy egy SPAR, akkor nem a kemény munka a megoldás, hanem egy új vállalkozás.