Moneybookers:
Én azt hittem, csak egyszer vonják le a 45$-t!!!
Indítottam ma egy wd-t bankszámlára, vissza kéne vonatni valahogy. Segítsetek! Mit írjak nekik? És melyik support téma ez?
Most nézem, 220 a $ vétel. :O
Cash outolni kéne, de még tart az FD bónuszom. Ha közben kiveszek, megmarad az FD úgy általában? Az Eurolinx-ről lenne szó egyébként.
De jobb, ha megkérdezem a supportot inkább. Hogy szólna ez angolul?
Nagy köszönet!
Dear Support,
May I proceed cash out without loosing my ongoing first deposit bonus offer?
Best Regards,
Jozsi
Üdv!
Cash out-oltam mb-re az Everest-ről. Azt hiszem, vasárnap. Szóval 6 napja. A pénz sehol! Email-t se kaptam a tranzakcióról. Mit írjak a support-nak?
Kössz.
Hello!
Valaki pls írja már meg, hogy ez mit jelent! Mit kell küldeni nekik? (a webfordító zavaros)
Please note that in order to process your payout request successfully we require a copy of a photo ID. This measure is implemented in an attempt to prevent minors from participating in sports betting at bwin and to ensure that your requested payout amount is received by you and not by an unauthorised third party. You may scan and upload it or send us the copy by fax.
Köszi!
Hello!
Valaki pls írja már meg, hogy ez mit jelent! Mit kell küldeni nekik? (a webfordító zavaros)
Please note that in order to process your payout request successfully we require a copy of a photo ID. This measure is implemented in an attempt to prevent minors from participating in sports betting at bwin and to ensure that your requested payout amount is received by you and not by an unauthorised third party. You may scan and upload it or send us the copy by fax.
Köszi!
Üdvözlet!
05.27. -én kaptam egy 53.51 euros jóváírást az unibetes egyenlegemre, amit másnap a lobbiban meg is találtam, de nem tudom, hogy mi lehet ?!?
A special payements fül alatt ezt találtam: ???poker.client.promotions.paybacks.prizepayment.???
plusz a dátum és az összeg
valaki tipp esetleg?????
Köszi
05.27. -én kaptam egy 53.51 euros jóváírást az unibetes egyenlegemre, amit másnap a lobbiban meg is találtam, de nem tudom, hogy mi lehet ?!?
A special payements fül alatt ezt találtam: ???poker.client.promotions.paybacks.prizepayment.???
plusz a dátum és az összeg
valaki tipp esetleg?????
Nyereménykifizetés...
Mégpedig valami promócióból. Talán valami race-en nyerted, és nem is tudtad :)