Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Fordítási segítség

casa001
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jún. 2. 10:40

Jah, így már világos. Ez az én pénzem, csak tévedésből ment hozzád. Küldd át légy szíves! Köszi!;)

Ejnye vinczesz!
Még ha más kérné, de neked minek az apró Mr. K poker... ;)

casa001
Válasz ggabor1976 kommentjére
2009. jún. 2. 10:46

Mégpedig valami promócióból. Talán valami race-en nyerted, és nem is tudtad :)

Thx a segítségért Urak!

Most már csak azt lenne jó megtudni, hogy ki bombáz pénzzel ???
Nagyon régen regeltem ide és nem emlékszem honnan, biztos ott lehet v.mi race... Kellemetlen....

Mégegyszer thx for all !!

vinczesz
Válasz casa001 kommentjére
2009. jún. 2. 11:04

Kellemetlen....

Naaa, mondom én, ha probléma, küldd át!:D Minden pénzt meg kell becsülni, legyen az bármennyi is!

casa001
2009. jún. 2. 11:19

Naaa, mondom én, ha probléma, küldd át!:D

:D:D

Minden pénzt meg kell becsülni, legyen az bármennyi is!

Ennél kevesebbet is megbecsülök!!!
A kellemetlent meg nyilván úgy értettem, hogy nem tudom, honnan regeltem...
Pont most folyik az ügyintézés, hogy akadémiás fennhatóság alá kerüljek az unibeten... Egyelőre makacskodnak a kis buták....;)

zsjozsef
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. jún. 3. 12:03

Hello!

A bwin-től jött ez a válasz email. Nem tudom, hogy elfogadták-e a jogsi másolatát már, pedig feltöltöttem. Ebből mi derül ki? A webfordító zavaros... Nagy köszönet!

We apologise for the delay with your outpayment, this is due to fact we need to approve your ID copy. Please note that you will not be asked to send it in again for future payouts.

vinczesz
2009. jún. 3. 12:42

Hello!

A bwin-től jött ez a válasz email. Nem tudom, hogy elfogadták-e a jogsi másolatát már, pedig feltöltöttem. Ebből mi derül ki? A webfordító zavaros... Nagy köszönet!

We apologise for the delay with your outpayment, this is due to fact we need to approve your ID copy. Please note that you will not be asked to send it in again for future payouts.

Az, hogy ellenőrzik és jóvá kell hagyniuk. Utána már nem kell majd újraküldened az elkövetkező kifizetésekhez.

CantusPutnok
2009. jún. 3. 13:24

Szó szerinti fordításban: elnézését kérjük a kifizetés késése miatt, de ez azért van, mert jóvá kell hagynunk (ellenőriznünk kell) az igazolványa másolatát. Kérjük vegye tudomásul, hogy a további kifizetéseknél nem fogjuk kérni ennek az újraküldését.

zsjozsef
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. jún. 3. 13:59

Kösz, srácok! Akkor minden ok, mert már elküldtem nekik. Csak várni kell...

zsjozsef
2009. jún. 23. 14:02

Neteller

Hello!

Valaki meg tudná mondani, mi ennek a levélnek a lényege?
A Netellertől kaptam. Annyira rájöttem a webfordítás segítségével, hogy letiltoták a Net+ kártyámat, amit 1 hete kaptam. Gonolom azért, mert nem próbáltam ki atm-nél.

We asked you how we could improve our Net+ Prepaid MasterCard®. You told us to stop charging a fee for not using your card. So we scrapped it.

A great card gets better
Now that you don't have to worry about getting charged for non-usage, you can finally go on that month-long safari you've dreamed of. When you get back, you'll still enjoy:

* Instant cash withdrawals
* Free point-of-sale anywhere MasterCard is accepted
* Automatic pre-loading so your money's on hand as soon as it's deposited
* Chip and PIN technology for enhanced security

With no monthly fees as of June, you can use your Net+ card as much or as little as you want, worry-free.

Ahead of the curve
As a Net+ cardholder, you know how powerful your card is. Now that Net+ has received "Best New Prepaid Card Product Launch" at the Cards and Payment Europe 2009 Awards, the world is catching up to you.

Sign in today to see how NETELLLER improved on the incomparable.

The NETELLER Payment Network

Köszi!

bojanika
2009. jún. 23. 14:09

Nem, nem ez történt. :)
Csak annyi, hogy eddig volt egy fajta büntetés, amit akkor számoltak fel, ha egy hónapban abszolút nem használtad a kártyádat. Ezt most eltörölték. Nagyjából ennyi az üzenet lényege a többi marketing, hogy mennyire jó is az ő kártyájuk.

Élő ügyfélszolgálat