Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Fordítási segítség

döbrögi
Válasz Felon kommentjére
2012. jan. 7. 12:50

Sziasztok, segítene lefordítani nekem ezt valaki, hogy pontosan mit szeretnének?

Thank you for your email to Betsson.
At the moment we do not offer support in Hungarian, so please patient with us if we don't understand you fully. We ki

I can see you have attached your ID and Proof of Residence, however the address on the Proof of Residence do not match the one on your account.

We had asked you to send us:
Utility Bill which is not older that 6 months showing clearly your name and address
Also:
Credit Card Authorisation form filled out (attached) for Credit Card ending with *2348
Copies of the above mentioned Credit Card from back and front.

Kindly send these documents as soon as possible.

jatekos22
Válasz döbrögi kommentjére
2012. jan. 7. 13:29

A dokumentumon, amit küldtél, nem stimmel a címed, mert nem egyezik azzal, amit megadtál. Ezért arra kérnek, hogy küldj egy 6 hónapnál nem régebbi számlát, a korrekt adatokkal, valamint a bankkártyádról egy másolatot, amelyről befizettél.

döbrögi
Válasz jatekos22 kommentjére
2012. jan. 7. 20:05

Sziasztok újra én vagyok. Elküldtem nekik amit kértek és ezt a válasz kaptam.
Légyszi szegítsen valaki értelmezni. ty kell még nekik valami a kifizetéshez?

Thank you for sending the credit card copies.

Please note that the Utility bill needs to be a copy of the bill which you have received by post under your own name. Would you also print, fill and send us the attached CCA form.

Once we have received these documents from you, we have received all the requested documents.

Thank you for your cooperation!

Feel free to contact us again should you have any further questions.

Shokyu
2012. jan. 7. 20:13

Kell nekik még egy közüzemi számládról másolat, ami a te nevedre érkezett postai úton.

illese
2012. jan. 7. 20:14

Köszönjük a hitelkártya másolatot.

Kérjük vegye figyelembe, hogy egy olyan közüzemi szálmára van szükség, amelyet ön postai úton kapott és az ön nevére szól. Kéjük szintén nyomtassa ki, töltse ki és küldje vissza a mellékelt CCA nyomtatványt.
Ha ezeket a dokumentumokat is megkaptuk, akkor minden dokumentumot mgekaptunk, amire szükségünk van.

Köszönjük az együtműködést.

döbrögi
Válasz illese kommentjére
2012. jan. 7. 20:32

Ez vicc elküldtem nekik mindent szig, lakcímkártya, bankkártya csekk és még mindíg szaroznak?

Sunday Million
2012. jan. 7. 21:55

Ez most már engem is idegesít, mert velem is ezzel szaroznak. Mi az a CCA nyomtatvány??

jatekos22
Válasz Sunday Million kommentjére
2012. jan. 7. 22:32

Néhány oldalon le kell tölteni egy szöveget, kinyomtatni, kitölteni, beszkennelni és visszaküldeni. Gondolom itt is ez a helyzet.

Sunday Million
Válasz jatekos22 kommentjére
2012. jan. 7. 23:12

Néhány oldalon le kell tölteni egy szöveget, kinyomtatni, kitölteni, beszkennelni és visszaküldeni. Gondolom itt is ez a helyzet.

Köszi.

döbrögi
Válasz Sunday Million kommentjére
2012. jan. 7. 23:15

Itt is ez volt a gond.
Holnap küldöm nekik a kért nyomtatványt, remélhetőleg nem fognak tovább szórakozni és küldik a 2500$-om :)

Élő ügyfélszolgálat