Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Ha most kezdenél el játszatni akkor milyen játék fajtát választanál?

möster
Válasz lussef kommentjére
2013. szept. 3. 16:46

blackjack

naggeri
2013. szept. 3. 16:48

ászhúzós

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. szept. 3. 17:51

Most már semmilyet

+1
Túl sok erőt, energiát, időt kéne belefektetni, hogy eljussak egy normális szintre, és jelenleg rossz a mezőny. Ha tudnám, hogy 1 év múlva visszajönnek az amerikaiak, és nem lesz probléma itthon a pókertörvénnyel, akkor omahát, vagy husng-t. De a jelenlegi helyzetben nem éri meg 0-ról elkezdeni pókerezni

vadallat
2013. szept. 3. 20:42

fogadni egy edzőt, berakni $10k-t, és tolni NL100-on, úgy van értelme, minden más csak áram, pénz és időpocsékolás...

Electrocowboy
2013. szept. 3. 22:37

A dolgok jelen állása szerint nagy valószínűséggel már nem érdemes 0-ról elkezdeni.
Kétlem,hogy itthonról játszhatunk valaha is legálisan az amerikaiakkal.
Európai és hazai póker szabályozás..
Ha így haladunk,akkor még vagy 2-3 éve van az online pókernek.
Szóval,aki benne van a mókuskerékben grind,grind,grind.:)

erikkke
2013. szept. 3. 22:48

lól ^^ ez baromság

erikkke
2013. szept. 3. 22:51

én elkezdeném most is nl 2 röl mint az elején , nem lenne más limitre cash ... sztem verhető a mezöny 200 ig 6 maxnl ben én easynek látom .

Sempronius
2013. szept. 3. 23:04

Ha most kezdhetném nos.....

Ha megjelenne előttem az ördög, mint a magyar népmesékben és dealt ajánlana, hogy a mai tudásommal visszaléphetnék 2006-ba mikor betöltöttem a 18-at, de kb 45 évesen ki offolok eme szép világból lehet símán elfogadnám.

Anno a rivális (vagyis nem az mert akkor az akadémia még nem létezett) onlájn póker pont hú magyar freeroljain és egyébb freeken simán lehetett pár száz dollláros br-t építeni ingyé amit most megbecsűlnék nem úgy mint annó és nem szórnám el major online versenyekre. Szóval jóval okosabb lennék és megfontoltabban játszanák, dehát ez már így alakult, nem voltam megfontolt....

Ki tudja lehet jól jártam most van 2 év munkatapasztalom PÜ területén lehet kifizetődőbb, mintha poker pro lettem volna az elmúlt időben..........senki sem látja a jövőt!!!!

Lehet pár év és kanyi a játéknak lehet nem én maradok hobbista ez már biztos..

dexterjacko
2013. szept. 3. 23:24

6max PLO CG

Littlemage
2013. szept. 3. 23:43

ez tok hulyeseg, amit mondotok, hogy nem eri meg elkezdeni pokerezni. nyilvan kemenyebb a mezony, de aki odateszi magat, az meg most is rovid idon belul elerhet olyan beveteli forrast, amiert tobb evet tanult s tobb ev munkatapasztalattal rendelkezo mernokemberek hagyjak el hazajukat, s mennek kulfoldre dolgozni. aki egy kicsit odateszi magat, ugyanezt elerheti az agya mellol egy laptoppal. a hazai kerestekkel meg ossze se lehet hasonlitani. 168 orat melozik egy arc a munkahelyen hivatalosan, alt ennel tobbet szoktak, s meg min 1 ora abejaras, de ez istenesnek mondhato. pokiban a 10 dolcsis orabert nem nagy varazslas elerni kb. barmilyen mufajban, s toljal csak 120 orat, az is 275k. s ezt kb 2 honap utan eleri akarki, nem kell hozza 4 ev fosuli, meg x ev munkaviszony. a szuleitek 20 ev munkaviszony utan keresnek ennyit? persze vannak emberek, meg akik tobbszoroset is, de azert nem ez az atlag.

Élő ügyfélszolgálat