BelaKecske
Válasz lussef kommentjére
2013. szept. 15. 22:47
simába is van, nagyrészt fishekkel fogsz játszani úgy is, közben meg tanulgatsz.
Holdenper
Válasz Ibiza kommentjére
2013. szept. 15. 23:32
van értelme szerintetek kezdőként heads upba belevágni vagy HUSNGbe komolyabb 6max/FR tudás nélkül?üdv!
Van értelme, csak ha nincsenek más típusú pókeres alapjaid sem, úgy sokkal nehezebb lesz. Inkább a hypert, vagy a turbót ajánlom. Regspeed sem rossz, csak nagyon sok a várakozási idő. Mersenneary e-bookját megtalálod magyarul is (ha jól tudom egy másik magyar oldalon fent van, de lehet itt is), az elég jó alapot adhat (főleg a kevés zsetonos játékhoz, szóval a hyperhez, vagy a turbo végjátékához). Ha tudsz angolul a husng.com-on jó ingyenes videók vannak. Meg vagyunk páran az akadémia HU topicjában is, szóval ha van kérdésed, vagy kérdéses handed, akkor biztos segít valaki.
GL
Maxxxika
Válasz Holdenper kommentjére
2013. szept. 16. 0:08
Regspeed sem rossz, csak nagyon sok a várakozási idő.
2-3 teremmel már ki lehet bekkelni.
Persze ha megfelelők az ember idegei, akkor jobb választás a turbó/hyper.
Ultar
Válasz kidelpiero kommentjére
2013. szept. 16. 16:37
Iróniával.
Affil pénze + egy másik affil pénze, melyről amazt kötöttem + FD + pontok beváltása...
... Esetleg rakerace, pontverseny, egyéb promó.
Így megy irónia nélkül is. ;)
Ibiza
2013. szept. 17. 0:27
hálistennek a következő időben lesz elég sok szabadidőm a munka mellett, szóval lesz időm viszonylag sok időt fordítani a tanulásra. melyik szerintetek a jövedelmezőbb egy kezdőnek, 6maxCG vagy hthusng? mindkettő eléggé érdekel, így ez alapján döntenék :) köszi a válaszokat srácok!
kidelpiero
Válasz Ultar kommentjére
2013. szept. 17. 1:29
Affil pénze + egy másik affil pénze, melyről amazt kötöttem + FD + pontok beváltása...
... Esetleg rakerace, pontverseny, egyéb promó.
Így megy irónia nélkül is. ;)
Ja wow, azt hittem h poénból írod. :D Ez így viszont kb pénzgyárnak tűnik :)
Ultar
Válasz kidelpiero kommentjére
2013. szept. 17. 4:19
Vááárjál, annyit azér' hozzátennék, hogy csak egy darabig működik a dolog (bizonyos megtermelt rake- ig) , utána menni kell a következő terembe...
... Meg aztán, az az affil, ahonnan korábban kötöttem a másikat, ahonnan a termeket kötöm, egyik napról a másikra szőrén - szálán...
Szóval, nem olyan egyszerű ez. :D
Ibiza
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. szept. 17. 13:01
hthusng
melyik a legjobb ezzel foglalkozó sorozat a deucescrackeden, amit még most is ajánlani tudnál? köszi!
Gaabeesz
2013. szept. 17. 14:57
ennyire nagy a potenciál a husng-be?