ez tok hulyeseg, amit mondotok, hogy nem eri meg elkezdeni pokerezni. nyilvan kemenyebb a mezony, de aki odateszi magat, az meg most is rovid idon belul elerhet olyan beveteli forrast, amiert tobb evet tanult s tobb ev munkatapasztalattal rendelkezo mernokemberek hagyjak el hazajukat, s mennek kulfoldre dolgozni. aki egy kicsit odateszi magat, ugyanezt elerheti az agya mellol egy laptoppal. a hazai kerestekkel meg ossze se lehet hasonlitani. 168 orat melozik egy arc a munkahelyen hivatalosan, alt ennel tobbet szoktak, s meg min 1 ora abejaras, de ez istenesnek mondhato. pokiban a 10 dolcsis orabert nem nagy varazslas elerni kb. barmilyen mufajban, s toljal csak 120 orat, az is 275k. s ezt kb 2 honap utan eleri akarki, nem kell hozza 4 ev fosuli, meg x ev munkaviszony.
Ez mind szép és jó, de nem mindenki akarja itt hagyni a családját/barátnőjét/barátokat hónapokra. Én például tudom magamról, hogy biztosan totál szarul érezném magam hetekig kint egyedül, ezért is hajtok mai napig a pókerben.
Ja, én is nagyon immobil vagyok.
Még másik város sem, nemhogy ország.
Akkor mi értelme az életnek, ha mindenkit ott kell hagynod, aki az életed része volt eddig.
Ez mind szép és jó, de nem mindenki akarja itt hagyni a családját/barátnőjét/barátokat hónapokra. Én például tudom magamról, hogy biztosan totál szarul érezném magam hetekig kint egyedül, ezért is hajtok mai napig a pókerben.
Ja, én is nagyon immobil vagyok.
Még másik város sem, nemhogy ország.
Akkor mi értelme az életnek, ha mindenkit ott kell hagynod, aki az életed része volt eddig.
A hosszútáv már más kérdés. Én mindenesetre játszom amíg lehet és igyekszem minél több tartalékot felhalmozni.
De cica 18 éves koromra elvégzek egy szakmunkást és megtanulok németül elköltözök 500 km-el arréb és máris keresek Münchenben heggesztőként 18€/h
akkor ha nincs jó kezem ahhoz, hogy hegesztő legyek, lesz belőlem, csőszerelő és keresek 12€/H.
Szerintem ez egyszerűbb és biztosabb, mint eljutni nl 50/100-ra akár.
Az országot meg bizony el kell ehhez hagyni, ha muszály (bár egy jó heggesztőnek, pénzügyesnek, mernöknek itt is van 2000-3000 HUF órabére, de min1), de hát ma a mobilitás alap.
A nagy USA-ban 1000 km-eket költöznek az emberek egy melóért ehhez képest egy München-Pest pl semmi.
Ettől még a póker a zseniknek ami kb 1% megéri, illetve az egyik legjobb időtöltés a világon, úgyhogy remek hobbi.
Ja amúgy mttsng játszanák....
gigalajk, en inkabb le se kommenteltem, gondolom valaki tojashejjel a seggen meseli el hogy jatsszak az elet nevu gamet....
pokiban a 10 dolcsis orabert nem nagy varazslas elerni kb. barmilyen mufajban, s toljal csak 120 orat, az is 275k. s ezt kb 2 honap utan eleri akarki.
Lol.
Meg Phil Gordon kis kék könyve és az ember már nyerő is NL400-on.