Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Ha most kezdenél el játszatni akkor milyen játék fajtát választanál?

Sempronius
Válasz Littlemage kommentjére
2013. szept. 3. 23:55

ez tok hulyeseg, amit mondotok, hogy nem eri meg elkezdeni pokerezni. nyilvan kemenyebb a mezony, de aki odateszi magat, az meg most is rovid idon belul elerhet olyan beveteli forrast, amiert tobb evet tanult s tobb ev munkatapasztalattal rendelkezo mernokemberek hagyjak el hazajukat, s mennek kulfoldre dolgozni. aki egy kicsit odateszi magat, ugyanezt elerheti az agya mellol egy laptoppal. a hazai kerestekkel meg ossze se lehet hasonlitani. 168 orat melozik egy arc a munkahelyen hivatalosan, alt ennel tobbet szoktak, s meg min 1 ora abejaras, de ez istenesnek mondhato. pokiban a 10 dolcsis orabert nem nagy varazslas elerni kb. barmilyen mufajban, s toljal csak 120 orat, az is 275k. s ezt kb 2 honap utan eleri akarki, nem kell hozza 4 ev fosuli, meg x ev munkaviszony.

De cica 18 éves koromra elvégzek egy szakmunkást és megtanulok németül elköltözök 500 km-el arréb és máris keresek Münchenben heggesztőként 18€/h
akkor ha nincs jó kezem ahhoz, hogy hegesztő legyek, lesz belőlem, csőszerelő és keresek 12€/H.
Szerintem ez egyszerűbb és biztosabb, mint eljutni nl 50/100-ra akár.

Az országot meg bizony el kell ehhez hagyni, ha muszály (bár egy jó heggesztőnek, pénzügyesnek, mernöknek itt is van 2000-3000 HUF órabére, de min1), de hát ma a mobilitás alap.
A nagy USA-ban 1000 km-eket költöznek az emberek egy melóért ehhez képest egy München-Pest pl semmi.

Ettől még a póker a zseniknek ami kb 1% megéri, illetve az egyik legjobb időtöltés a világon, úgyhogy remek hobbi.

Ja amúgy mttsng játszanák....

GStealer
Válasz lussef kommentjére
2013. szept. 4. 0:12

Ez mind szép és jó, de nem mindenki akarja itt hagyni a családját/barátnőjét/barátokat hónapokra. Én például tudom magamról, hogy biztosan totál szarul érezném magam hetekig kint egyedül, ezért is hajtok mai napig a pókerben.

Maxxxika
2013. szept. 4. 0:14

Ja, én is nagyon immobil vagyok.
Még másik város sem, nemhogy ország.

Akkor mi értelme az életnek, ha mindenkit ott kell hagynod, aki az életed része volt eddig.

Sempronius
Válasz GStealer kommentjére
2013. szept. 4. 0:15

Ez mind szép és jó, de nem mindenki akarja itt hagyni a családját/barátnőjét/barátokat hónapokra. Én például tudom magamról, hogy biztosan totál szarul érezném magam hetekig kint egyedül, ezért is hajtok mai napig a pókerben.

Mindenki maga dönti el, hogy hogy él meg.

Egy csőszerelőre biztosan szükség lesz tíz év múlva is.
Pókerből viszont 10 év múlva nem biztos, hogy meg tudsz élni. (kívánom, hogy ne így legyen.)

Sempronius
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. szept. 4. 0:18

Ja, én is nagyon immobil vagyok.
Még másik város sem, nemhogy ország.

Akkor mi értelme az életnek, ha mindenkit ott kell hagynod, aki az életed része volt eddig.

Jó, de ha hatalomra kerül egy olyan kormány (mondjuk jobbik), aki nem csak a száját járatja és kiűzi az országból a multikat pl rational group akkor mit csinálsz?

GStealer
2013. szept. 4. 0:19

A hosszútáv már más kérdés. Én mindenesetre játszom amíg lehet és igyekszem minél több tartalékot felhalmozni.

bubucmester
Válasz Sempronius kommentjére
2013. szept. 4. 14:40

De cica 18 éves koromra elvégzek egy szakmunkást és megtanulok németül elköltözök 500 km-el arréb és máris keresek Münchenben heggesztőként 18€/h
akkor ha nincs jó kezem ahhoz, hogy hegesztő legyek, lesz belőlem, csőszerelő és keresek 12€/H.
Szerintem ez egyszerűbb és biztosabb, mint eljutni nl 50/100-ra akár.

Az országot meg bizony el kell ehhez hagyni, ha muszály (bár egy jó heggesztőnek, pénzügyesnek, mernöknek itt is van 2000-3000 HUF órabére, de min1), de hát ma a mobilitás alap.
A nagy USA-ban 1000 km-eket költöznek az emberek egy melóért ehhez képest egy München-Pest pl semmi.

Ettől még a póker a zseniknek ami kb 1% megéri, illetve az egyik legjobb időtöltés a világon, úgyhogy remek hobbi.

Ja amúgy mttsng játszanák....

De cica, előbb magyarul tanulj meg, utána németül...
Játszanák, heggesztő, muszály, arréb, km-el :D

Littlemage
2013. szept. 4. 19:06

gigalajk, en inkabb le se kommenteltem, gondolom valaki tojashejjel a seggen meseli el hogy jatsszak az elet nevu gamet....

S0nnyB1ack
Válasz Littlemage kommentjére
2013. szept. 4. 19:27

pokiban a 10 dolcsis orabert nem nagy varazslas elerni kb. barmilyen mufajban, s toljal csak 120 orat, az is 275k. s ezt kb 2 honap utan eleri akarki.

Lol.

Meg Phil Gordon kis kék könyve és az ember már nyerő is NL400-on.

Maxxxika
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. szept. 4. 19:43

Lol.

Meg Phil Gordon kis kék könyve és az ember már nyerő is NL400-on.

Egy f@sz@ coach segítségével nem kizárt.

Élő ügyfélszolgálat