Hihetetlen mennyi infót adott ez most.
és hol láttál 65-ért állítóható asztalt?
belinkeled?
Ha valaki egy ultra kényelmes, alig használt, pokerhez ideális forgószéket keresne:
LIN-Futura Exact Boss vezetői bőrszék - Vatera.hu
SKARSTA Aszt ülő/álló mnkhoz - IKEA
SKARSTA Aszt ülő/álló mnkhoz - IKEA
Nekem is tekerős Skarsta van, én is meg vagyok vele elégedve, de tényleg rablás, az egész IKEA az.
Egyébként maga a szerkezet 50k fixen, erre 10k a kisebb, 15k a nagyobb asztallap. Javaslom csak a szerkezet megvásárlását, mellé pedig OBI-ban vagy valahol egy bútorlap méretre vágását, mert az asztallapon néhány fúrt lyukon kívül nincs semmi extra. Egyrészt te mondod meg, hogy mekkora legyen, nem csak két méretből választasz, másrészt sokkal, de sokkal olcsóbb. Röhej amúgy ennyit elkérni magáért csak az asztallapért.
Egy normális asztalos ennyi pénzért olyat készít a saját igényeidre és szobádra szabva, ami le is szop pokizás közben. És még össze is rakja neked.
Nem értem miért kell teleszemetelni egy székes topikot asztalokkal...:-P
Állítható asztal?
Ez most komoly?
Ennyi pénzből veszel egy bútorlapot, meg 2x4db nézet alakú vas csövet. (zárt szelvény a pontos neve)
árban belefér még egy hobby hegesztő trafó is, és még a festék is.
Sőt a fúrógép is amivel a két vascsövet kifúrod (ami egymásba csúszik).
Aztán amilyen méretet szeretnénk, addig emeljük az asztalt, majd az előre kifúrt nútba beleteszünk egy csavart.
Piaci űrt, jobb árfekvéssel kitölteni? :)
Ez a piaci űr, szerintem okkal van itt! :)
Vannak olyan termékek, amelyek ha nem lennének, nem biztos, hogy szegényebb lenne a világ.
Egyik legutóbbi fejlesztésem:
kézi paradicsom passzíroló gépiesítése
kézi passzíroló,
hajdúsági mosógép motor (tárcsával)
legnagyobb ékszíj az autós boltból (2.000 huf)
bicikli kerék (gumi nélkül, csak a felni) ez volt az áttét. Ő volt a nagy tárcsa.
egy marék csavar
álvány
hilti szalag
olyan jó lett a hatásfoka, hogy kétszer is átküldöm a paradicsomot rajta.
Továbbá:
A 70-es évketől egészen 90-es évekig megvannak a régi Ezeremester újságok. De torrentről letölthetőek.
Itt aztán vannak ötletek. :)