Irodaszék / főnöki szék
Sziasztok!
Nagyon megköszönném hogyha valaki tudna tippeket adni hogy hol és milyen irodai forgószékeket érdemes venni. A mostani szétszedi a hátam...
Nem szeretném a gatyám is ráfizetni, de olcsójánoskodni sem akarok. Szóval éljen a legjobb ár/érték arány.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Nagyon megköszönném hogyha valaki tudna tippeket adni hogy hol és milyen irodai forgószékeket érdemes venni. A mostani szétszedi a hátam...
Nem szeretném a gatyám is ráfizetni, de olcsójánoskodni sem akarok. Szóval éljen a legjobb ár/érték arány.
Előre is köszi.
IKEA | Forgószékek | Irodai székek | MARKUS | Forgószék
Nekem ez van, nagyon meg vegyok vele elegedve.
Sziasztok!
Előre is köszi.
Office Depot! kb 1 hónapja vettem 1et és nem bántam meg hogy nem spóroltam vele! Rengeteg le volt akciózva anno és nagy a választék is!
@bandus: Asztali géphez kellene. Babzsákfotelem illetve ilyen billegős fotelem van, de megvadulok ha laptopon kell játszanom...
Office Depot holnapján most találtam ezeket, elég jó árban vannak, a kérdés a minőség illetve hogy hány órát bír benne az ember. Mondjuk nálam 4-nél több ritkán játszik, tekintve hogy egész nap a cégben seggelek....
Office Depot : Az Irodabirodalom - PapÃr, irodai kellék, irodabútor, Ãrószer
IKEA | Forgószékek | Irodai székek | MARKUS | Forgószék
Nekem ez van, nagyon meg vegyok vele elegedve.
Szerencsére Office Depot van Fehérváron is... köszi a tippet, meg fogom nézni azt is. Azt lehet tudni hogy te milyen vettél és mennyiért anno?
Thx
a l2+2-n nagyon sokan ajánlják az ergohuman székeit.
kipróbáltam, tényleg kurvajó, hátfájós barátom vett is és nagyon imádja. (nem a legdrágább a legjobb, de pesten ki lehet próbálni kb az összes modellt rendelés előtt). elég drágák, 70-csillagos égig, attól függ milyen extrákkal és felülettel rendeled.
Ergohuman.com - Your one stop website for information on the Ergohuman chair
POLO - Ergohuman I vezetői szék fekete