Irodaszék SNERTINGE fekete/kék | JYSK
Irodaszék SUNDS textilbőr fekete | JYSK
A jyskbe jók vannak és az árak se rosszak, de én a szövethálós háttámlára esküszöm.
Nekem van a legf@szább székem, kb 5 éve vettem teszkóban 15 ezerért, szét van már menve meg fingva, de legalább főnöknek érzem magam benne.
találtam ilyet, bár durva árak vannak:
Webshop
Úgy látom az egész ülés témában az aktív ülés a kulcsszó.
Dolgozzanak a törzs és hátizmok ülés közben.
Mint a fitnesslabdán, vagy egy római széken.
találtam ilyet, bár durva árak vannak:
Webshop
Úgy látom az egész ülés témában az aktív ülés a kulcsszó.
Dolgozzanak a törzs és hátizmok ülés közben.
Mint a fitnesslabdán, vagy egy római széken.
Na, hát érdekes ez a szék téma. Én is elég sokat olvasok utána ennek, mert mostanság tervezek majd venni egy normálisabbat.
Ezek a Webshop-osak, amit linkeltél, azon kívűl, h rohadt drágák, nem is érik meg az árukat. 200K-ból tudsz venni ErgoHuman-t, v. $730-$750 körül Herman Miller Aeron-t, amik szerintem jobbak is lehetnek (nem próbáltam őket). Ha meg ilyen háttámla nélküli kellene, akkor tényleg legyen fitness ball v. térdeplő szék váltogatva egy "olcsóbb" székkel.
Gamer székek nekem annyira nem szimpatikusak, annyira szétfolysz benne, h semmit nem használod a gerincmenti izmokat.
Deréktámasz nem baj, ha nincs a széken, mert van amelyiken fix és van ahol nem állíthatod, így nem biztos, h a legjobb lesz. Viszont mindenféleképpen érdemes külön venni egyet (amit te teszel be a hátad mögé) és/vagy ékpárnát is. Max 4k-ért kapsz ilyet.
Ezt még érdemes lehet meghallgatnod:
Póker blogok / Naturalwest / Hogyan kerüld el a derék problémákat ülőmunkánál? | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
aztán meg körülnézni a honlapján.
Szóval én arra jutottam, h jó lenne a fenti székek közül valamelyik, annak aki sokat (14 órát is) ül a gép elött (mint én is), csakhát elég drágák. Ezért én most valszeg egy ikeás Markus-t fogok választani. Annyian dicsértétek már itt is, illetve máshonnan is ezt hallom/olvasom. Ár/értékben úgy néz ki az verhetetlen. Attól a 40-45K ártól egészen a 200-ig nem nagyon látok minőségi változást a székek tömkelegénél.
És fontos hozzá egy jó asztal is, ugye. Én most egy üllő-álló asztalban gondolkodom. Ha meglesznek, lehet dobok fel majd képet ide v. a topikomba...
Köszi, ezt jó, hogy felhoztad most.
Továbbra is azt látom, hogy az a cél, hogy dolgozzon a hátizom ülés közben, bármennyire is kényelmetlen.
Ágy témában is vannak ilyen hasznos tanácsok? Különösen ágybetét / ágymatrac érdekelne.
Ezt még érdemes lehet meghallgatnod:
Póker blogok / Naturalwest / Hogyan kerüld el a derék problémákat ülőmunkánál? | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
aztán meg körülnézni a honlapján.
ülő álló munkához ezeket találtam:
Height-Adjustable Standing Desks | VARIDESK Sit to Stand Desks
Dolgozzallva - Kezdőlap
itt is vannak ötletes vagy designos dolgok
Irodabútor, irodabútor webáruház - Teirodád.hu
ez se gyenge :)
http://makespringlift.com/hu/index.php
a klasszikus ülő-álló asztal témában tényleg 100-150e ft-nál kezdődnek az árak?
Ami leginkább érdekel:
egyedi funkcionális bútorok kaphatóak valahol? (bármi, asztal, fotel, akármi)
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-25-leghelytakarekosabb-butor-a-vilagon/