Blogokhoz miért nem tudok hozzászólni?
Miért van az, hogy az otthoni gépemen nem tudok bejelentkezni az oldalra, a munkahelyemen pedig megy minden gond nélkül?
Tudom hogy a pokerstarsos játékosok eredménylistáját meg lehet nézni valami oldalon, esetleg valami szoftver szükséges hozzá, szeretném megkérdezni, hogy hol, illetve mi ez a szoftver (ha az) ?
Kissé homályos, de sebaj. :-D
köszönöm!
Tracker
Sziasztok!
Regisztráltam a pokertracker.com-on péntek este, azóta nem jött meg tőlük az emil. Állítólag elküldték, emilcímet többször csekkoltam, ok. Meddig kell még várni? Fizető vevő vagyok, vagy mi (esetleg hülye...)
Létezik olyan segédprogi, ami az emelési gyakoriságból, pozícióból range-re teszi az akciózó tagot, és dob egy százalékot, hogy az adott lapommal kb. hol állok?
Valami olyasmit képzelek el, hogy szerkeszthető is, tehát én is megadhatom, hogy egyes tagoknak milyen laptartományt képzelek oda, valamint hogy kiírja százalék formájában, hogy a lapommal hol állok, és akár meg is nézhetem a laptartományt, tehát kiírja, hogy JJ-AA Aj+, vagy ilyesmi. :)
Létezik olyan segédprogi, ami az emelési gyakoriságból, pozícióból range-re teszi az akciózó tagot, és dob egy százalékot, hogy az adott lapommal kb. hol állok?
Valami olyasmit képzelek el, hogy szerkeszthető is, tehát én is megadhatom, hogy egyes tagoknak milyen laptartományt képzelek oda, valamint hogy kiírja százalék formájában, hogy a lapommal hol állok, és akár meg is nézhetem a laptartományt, tehát kiírja, hogy JJ-AA Aj+, vagy ilyesmi. :)
játszani ne játszon helyetted? :D
játszani ne játszon helyetted? :D