attiati
Válasz brnovics kommentjére
2009. júl. 8. 21:55

Blogokhoz miért nem tudok hozzászólni?

hozzá tudsz, csak nem mindig "veszi be elsőre"

Banderas79
Válasz attiati kommentjére
2009. júl. 9. 5:32

Miért van az, hogy az otthoni gépemen nem tudok bejelentkezni az oldalra, a munkahelyemen pedig megy minden gond nélkül?

Matt Coburn
Válasz figike kommentjére
2009. júl. 11. 15:25

Tudom hogy a pokerstarsos játékosok eredménylistáját meg lehet nézni valami oldalon, esetleg valami szoftver szükséges hozzá, szeretném megkérdezni, hogy hol, illetve mi ez a szoftver (ha az) ?

Kissé homályos, de sebaj. :-D

V.Peti
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. júl. 11. 15:34
Matt Coburn
Válasz V.Peti kommentjére
2009. júl. 11. 16:34

köszönöm!

Kukker
Válasz figike kommentjére
2009. júl. 13. 15:41

Tracker

Sziasztok!

Regisztráltam a pokertracker.com-on péntek este, azóta nem jött meg tőlük az emil. Állítólag elküldték, emilcímet többször csekkoltam, ok. Meddig kell még várni? Fizető vevő vagyok, vagy mi (esetleg hülye...)

Matt Coburn
Válasz Kukker kommentjére
2009. júl. 14. 16:10

Létezik olyan segédprogi, ami az emelési gyakoriságból, pozícióból range-re teszi az akciózó tagot, és dob egy százalékot, hogy az adott lapommal kb. hol állok?

Valami olyasmit képzelek el, hogy szerkeszthető is, tehát én is megadhatom, hogy egyes tagoknak milyen laptartományt képzelek oda, valamint hogy kiírja százalék formájában, hogy a lapommal hol állok, és akár meg is nézhetem a laptartományt, tehát kiírja, hogy JJ-AA Aj+, vagy ilyesmi. :)

titcar
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. júl. 14. 18:28

Létezik olyan segédprogi, ami az emelési gyakoriságból, pozícióból range-re teszi az akciózó tagot, és dob egy százalékot, hogy az adott lapommal kb. hol állok?

Valami olyasmit képzelek el, hogy szerkeszthető is, tehát én is megadhatom, hogy egyes tagoknak milyen laptartományt képzelek oda, valamint hogy kiírja százalék formájában, hogy a lapommal hol állok, és akár meg is nézhetem a laptartományt, tehát kiírja, hogy JJ-AA Aj+, vagy ilyesmi. :)

játszani ne játszon helyetted? :D

amugy pokerstove, csak nem automatikus

Zehy
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 14. 18:31

Most kaptál egy jó ötletet a diplomamunkádhoz :)

Matt Coburn
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 14. 21:38

Jogos, csak én valahogy úgy képzelem el a pókeres jövőmet, hogy mint egy űrhajóban ülök a monitor előtt, kidobódnak a százalékok, és minden másodpercemet arra a döntésre fordíthatom, hogy a szituáció és esélyek alapján mi a leghelyesebb lépés. Tehát minden háttérinformáció legyen ott a képernyőn, akkor is ha nem veszem épp figyelembe. Mer jó. :-D

Élő ügyfélszolgálat