Nem semmi! Erre nem is számítottam. Már csak az a kérdés, hogy második nekifutásra sikerül-e leírni.
Sziasztok!
Én még kezdő vagyok és tudna valaki esetleg segíteni abban hogy az ongame hálózatán belüli termekben akárhányan játszhatok,tehát lehet több számlám is az ongame hálózaton belül?Ugyanaz a játékosállomány van mindenhol?Köszönöm!
Sziasztok!
Én még kezdő vagyok és tudna valaki esetleg segíteni abban hogy az ongame hálózatán belüli termekben akárhányan játszhatok,tehát lehet több számlám is az ongame hálózaton belül?Ugyanaz a játékosállomány van mindenhol?Köszönöm!
Bump!
A tisztán látás végett egy gyorstalpalóra lenne szükségem a Freeroll, Sit&Go, Tournament és a CashGame játékokhoz. Néhány mondatos összefoglaló a lényegéről, szerkezetéről.
mit akarsz róluk tudni? mi az hogy lényege, szerkezete?
mit akarsz róluk tudni? mi az hogy lényege, szerkezete?
Freeroll: any 2 allin ha legalább 10szerezted a stacked, akkor már csak QQ+ és AK allin, többi fold
SnG....vár-vár-vár...aztán allin mindennel
Tournament: vár-vár-vár jó lapokkal all-in, többi fold, és ha netán pénz közelébe érsz sitout
Cashgame: mivel deep stack vagy nézz meg minden floppot a neked tetsző lapokkal, mindegy mennyibe kerül, mert ha kapsz egy jó floppot úgyis kifizetnek a fishek. QQ+, AK, all-in, ne szarozz
Ha megmondja mire gondol, akkor válaszolni fogsz? :)
rapi: :D :D
gondoltam beveszem a fórumozásba, ha már senki nem válaszolt neki :D