Halas23
Válasz Littlemage kommentjére
2008. febr. 26. 19:29

Sziasztok!
50 dollárral milyen limiten érdemes elkezdeni? NL5? Illetve hány dolláral érdemes NL10-re menni? Köszi a válaszokat. :)

Halas23
Válasz Halas23 kommentjére
2008. febr. 26. 19:31

Ja, és még annyi, hogy a HH-kat hogyan működőképes állapotba hozni és feltenni ide? :)

Agostini
Válasz Halas23 kommentjére
2008. febr. 26. 20:03

Sziasztok!
50 dollárral milyen limiten érdemes elkezdeni? NL5? Illetve hány dolláral érdemes NL10-re menni? Köszi a válaszokat. :)

https://poker-akademia.com/poker_strategia/bankroll_menedzsment/bankroll_management_es_a_szintvaltas_no_limit_holdem/

nandinho1334
Válasz Skiboy kommentjére
2008. febr. 28. 18:01

sziasztok

A one gupper az mit jelent?

Agostini
Válasz nandinho1334 kommentjére
2008. febr. 28. 18:04

csakazértis:)

tudom,h már tudnom kéne, és sztem tudom is de a biztonság kedvéért
valaki írja fel nekem ide ,h mely programokatat telepítsem PÓKER szempontjából, új windows esetén... thx

medgypeti
Válasz nandinho1334 kommentjére
2008. febr. 28. 18:10

sziasztok

A one gupper az mit jelent?

1 gapper=kapcsolódó lapok ahol a két lap között van 1 hézag. Pl 108, 64

medgypeti
Válasz Agostini kommentjére
2008. febr. 28. 18:13

tudom,h már tudnom kéne, és sztem tudom is de a biztonság kedvéért
valaki írja fel nekem ide ,h mely programokatat telepítsem PÓKER szempontjából, új windows esetén... thx

Mire gondolsz konkrétan?Vírusírtókra?

tish
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 28. 21:52

Hi. egyik terembe a cashoutnál személyi ill lakcimkari fénymásolatot kérnek!..a lakcim karinak is mindkét oldalát küldjem?...esetleg kell vmit kitörölnöm..pl azonositoszámot a karirol?. help please?!

Agostini
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 28. 22:00

Mire gondolsz konkrétan?Vírusírtókra?

:) nem teljesen. már megoldva nagyjából minden a helyén:)

spirited
Válasz tish kommentjére
2008. febr. 29. 1:35

Hi. egyik terembe a cashoutnál személyi ill lakcimkari fénymásolatot kérnek!..a lakcim karinak is mindkét oldalát küldjem?...esetleg kell vmit kitörölnöm..pl azonositoszámot a karirol?. help please?!

A legjobb az, ha mindkét oldalt küldöd, nem szükséges bármit is kitörölni, mivel egyrészt úgy hiteles a másolat, ahogy van, másrészt az adatokat bizalmasan kezelik.

Élő ügyfélszolgálat