tudom,h már tudnom kéne, és sztem tudom is de a biztonság kedvéért
valaki írja fel nekem ide ,h mely programokatat telepítsem PÓKER szempontjából, új windows esetén... thx
Poker Tracker:
Nem igazán értem, hogy milyen adatokból elemez. Everesten egyetlen dolgot tudok lementeni, a játszott kezeket, na de ott csak azok a lapok szerepelnek, amiket felfedtek, tehát csak jórészt az én lapjaim, az asztalon lévők, meg aki nyerte az adott kört ( már ha be kellett mutatnia ).
Innentől nem értem hogy hogyan szőri le a blöfföket, meg ilyesmiket. Mer ha azokra a lapokra alapoz, amiket 300 kezenként bemutatnak, hogy "nézd csak, blöff volt", az ugye édeskevés, tehát nyilván nem ezekre az adatokra alapoz.
Akkor mégis mire?
Kezdjük talán az elején:
Everesten mit kellene lementenem a trackerhez ? :)
én még nem fedeztem fel a PT blöff szűrő és mutató funkcióját:), de ha van ilyen akkor szóljon valaki, kiváncsi vagyok hány % a blöff átlagom:):):):)
:) :)
Na jó, akkor kezdjük még előrébb:
Mi is az a három százalékjel, amit olyan illusztrisan mutat a tagok feje fölött ? :)
VPIP, PFR, AGF általában.
VPIP: a leosztások hány százalékában vesz részt.
kb. 15-20 körül átlagos TAG, 30 felett laza, 10 alatt túl feszes.
PFR: az esetek hány százalékában emel preflop.
a VPIP-el összehasonlítva érdemes nézegetni.
AGF: agressziófaktor, a csekkolás/megadás és az emelés hányadosa.
2 felett aggresszív, 1.5 alatt meglehetősen passzív, 3-4 körül már maniac eléggé.
fullringen mindez.
Te egy isten áldása vagy. Végre megtudtam, amit már mindenki tud. :)
egyébként milyen segédprogit tudtok ajánlani amit tudok használni az everesten? Persze a PT-en kívül, olyat, amit magára a kliensre vetíti az adatokat.Én még nem találtam ilyet..
egyébként milyen segédprogit tudtok ajánlani amit tudok használni az everesten? Persze a PT-en kívül, olyat, amit magára a kliensre vetíti az adatokat.Én még nem találtam ilyet..
pahud nem működik everesten:/
csak gametime+, google it, ingyenes.
ahogy próbáltam utánanézni, nemsok választásom van.. szinte egyik sem támogatja..(GameTime+, Poker Edge, ..)