Hy!
NL10-en melyik termet tudnátok ajánlani ahol lehet szépen bankrollt építeni a sok fish ellen.
Hy!
NL10-en melyik termet tudnátok ajánlani ahol lehet szépen bankrollt építeni a sok fish ellen.
Kösszi az infókat!
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már ilyen jellegű kérdés, de nincs időm sajnos átlapozni 100x oldalt. Szóval alapvetően lelkes mikro tétes SnG és MTT játékos vagyok a tanulási fázisom közepén :) Elolvastam és megnéztem minden cikket és videót amit ezen az oldalon találtam. Sajnos szusza nagyon lassú ütemben csinálja a videókat az a maradék 10-11 ember akinek meg tényleg érdekel a játéka egyetlen videót se készített még. A minap véletlenül találtam rá a "másik" pókeres oldalon vasika mtt videóira. Ő lenne az egyik delikvens a listámról akitől úgy érzem sok mindent el lehetne lesni. A lehetne az elég megfelelő szó hiszen mint azt sokan tudjátok gondolom, a másik oldalon státuszokhoz van kötve ki milyen videót nézhet. A kérdésem a következő. Hogyan nézhetem meg vasika videóit anélkül, hogy gold meg egyéb státuszom lenne? Elérhetőek-e esetleg máshol is ezek a videók? Bármilyen megoldás érdekelne, mikro tétes szinten még esetleg fizetnék is értük :) Előre is köszi! GL
PKR teremben használható a Holdem Manager?
vki írna egy pontos alapos példát egy BB/100-ra, (hogyan sszámoljuk ki pl. NL10-en) h pontosan értsem
köszönöm
HM igen, PT3 nem.
vki írna egy pontos alapos példát egy BB/100-ra, (hogyan sszámoljuk ki pl. NL10-en) h pontosan értsem
köszönöm