Újratettem, viszont a helyzet változatlan.
Sziasztok!
30 perce kezdtem el bwin-en játszani. Ha megnyitok egynél több asztalt (akár csak 2-t) kifagy az egész program. Amikor újraindítom gyorsan be kell zárni vmelyik asztalt, különben újra kifagy.
Ötletek? Valakinek volt már ilyen "élményben" része?
Nagyon sokat szívtam ismerősömmel vele, viszont egyszerű a megoldás:
Holdem Manager->HUD options->Table Preferences -> Force Ontop kipipál
Működik, köszi!
Nem tudja valaki hogy az ICM trainer és az ICM trainer light között mi a különbség?
Érdekes ez a HU T SNG
Hát az az igazság, hogy nem igazán szeretem az ilyen játékot, de kipróbáltam. Érdekes, hogy 15-ből 13-at sikerült behúzni. Biztos mák volt de nekem tetszett. Nem volt semmi nagyobb jó lapszéria, csak így alakult.
Szerintetek mennyire lehet ez jövedelmező hosszú távon, mert nekem ez nagyon fej vagy írás játéknak tűnt eddig?
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Hát az az igazság, hogy nem igazán szeretem az ilyen játékot, de kipróbáltam. Érdekes, hogy 15-ből 13-at sikerült behúzni. Biztos mák volt de nekem tetszett. Nem volt semmi nagyobb jó lapszéria, csak így alakult.
Szerintetek mennyire lehet ez jövedelmező hosszú távon, mert nekem ez nagyon fej vagy írás játéknak tűnt eddig?
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Bónuszokban kérnék segítséget tőletek.
Melyik terembe utaljak kb 120$-t h BK-t építsek magamnak kezdőként, a BWINT ajánlották, meg PKR, 888, vki vmit ????
Mert azt mondták h a bonuszom a párnám :D, (kösz Lucsi)
Melyik terembe utaljak kb 120$-t h BK-t építsek magamnak kezdőként, a BWINT ajánlották, meg PKR, 888, vki vmit ????