Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
titcar
Válasz danfiu kommentjére
2011. ápr. 4. 11:05

Sziasztok,

Gondolkoztam most session utan a stop/win-en. Ugye nagyon sokat olvasni a stop/loss-rol, de a stop/win-rol nem sokan beszelnek. Erre van valami kialakitott rendszer? Ilyenre gondolok, hogy mondjuk ha 80Bi a nakrollom, es nyerek 8 bi-t, akkor kiulok mondjuk 10%-nal vagy hasonlok.Mondjuk gondolom hulye a kerdes, de kivancsi vagyok a velemenyetekre.

Nekem szemely szerint nincsen stop/winem, hanem ahogy a jatek dinamikaja diktalja, ugy szoktam kiulni+sztem egyen fuggo az egesz.Szerintem ez is egyik fontos tenyezoje a sikernek.

sosem ültem még ki amiatt, mert már túl sokat nyertem

sportember
Válasz titcar kommentjére
2011. ápr. 4. 18:07

valami okos segíthetne, hogy mi értelme lehet a Pokerstars VIP rewardjainak, mondjuk csak a 25$-ost néztem, de az 2500 FPPbe kerül, annyiból pedig már 3,5 11$os ticketet lehet venni a shopban.

Tir-X
Válasz sportember kommentjére
2011. ápr. 5. 4:38

Egyszerű: Semmi. De ha belegondolsz, nyilván a starsnak megéri, hogy vannak ilyen kis bónuszok is, mert - bármily meglepő - vannak, akik megveszik. És ezzel is nyernek, kevesebb rakebacket kell szétosztaniuk voltaképpen, mert pl. a fish, ha pont csak annyija van, megveszi a bónuszt, hogy mondjuk beülhessen még egyet cashelni. Nem fog FPP satokkal meg ticketekkel tökölni :)

Johnny Diablo
Válasz Tir-X kommentjére
2011. ápr. 8. 2:04

the hud can red player names for tables up to 1190 pixels wide. this table is 1440 pixels wide. please resize the table for best results.
hol lehet az asztalt átméretezni h jó legyen neki. remélem jól értelmeztem az üzit. minden nap van neki valami nyűgje. hát az anyósát azt!

Johnny Diablo
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. ápr. 10. 3:43

the hud can red player names for tables up to 1190 pixels wide. this table is 1440 pixels wide. please resize the table for best results.
hol tudom ezt átméretezni, mert nem tudjaolvasni az asztalon a neveket és ezért nincs rushon statom?! könyörgök valaki mondja meg. már végig olvastam egy csomó fórumot de semmi.

danfiu
2011. ápr. 10. 3:53

Az nem segit, hogy beirod 3 topikba ugyanazt a kerdest, hidd el.

Johnny Diablo
Válasz danfiu kommentjére
2011. ápr. 10. 4:06

Az nem segit, hogy beirod 3 topikba ugyanazt a kerdest, hidd el.

azért tettem be mert van aki nem olvassa azt amihez úgysem szól hozzá.

reirreT
2011. ápr. 10. 6:08

hol tudom ezt átméretezni, mert nem tudjaolvasni az asztalon a neveket és ezért nincs rushon statom?! könyörgök valaki mondja meg. már végig olvastam egy csomó fórumot de semmi.

Én PT3-at használok, az nem vacakol ilyennel, ez HM? A layoutban a restore to default size után is ezt írta?

Johnny Diablo
Válasz reirreT kommentjére
2011. ápr. 10. 6:18

Én PT3-at használok, az nem vacakol ilyennel, ez HM? A layoutban a restore to default size után is ezt írta?

HM igen.

Feriboyslimshady
2011. ápr. 10. 14:37

Hello!
Évek óta nem játszottam full ringet de látom elég sokan toljan keményen és megy is nekik (pl bigacsiga).
Arra gondoltam, ideje lenne újra elkezdeni, néha tolni egy kicsit az sh mellett. Tudtok ajánlani vmi jó stratégiát? Valami olyasmire gondolok mint a ryan fee könyv, csak épp full ringre. Gondolom a Selindek féle pókersuli már egy kicsit elavult :D

Élő ügyfélszolgálat