ezt konkrétan hogyan érted, ez engem is érdekelne ???
írd le légyszi részletesen.
pl first depo bónusz. ha FT-re regelsz hívj meg valaki mást is és ha ügyesek vagytok kaptok +100-100$-t ilyen promókat kell kerseni mielőtt regelnél valahová is. + jó rakeback a későbbiekre. én azt elba..tam és hidd el jól jön ha van.
Valószínűleg próbáltad már, de ha véletlenül nem:
Én is úgy regisztráltam az ftp-re, hogy nem volt rakeback-em. De mivel nem vmi affiliate oldalról, hanem szimplán az ő oldalukról, promó kód nélkül, így utólag el lehetett intézni, hogy kapjak rakebacket.
Te honnan regisztráltál?
Szóval akkor nem egyenesen az ő oldalukról, hanem valahonnan máshonnan kezdted a regisztrációt...
Sajnos akkor nem lehet megoldani.
Én tuti, hogy az ő oldalukról szedtem le, nem másik oldalról léptem a letöltéshez, és nekem is vmi hasonlót válaszolt a support, aztán az egyik rakebacket is adó oldalról kaptam egy levelet, hogy ők lehet el tudják intézni. Már pontosan nem emlékszem, hogy volt. Mindenesetre leellenőrizték, megkaptam, és azóta is kapom...
Nem reklámozom itt azt az oldalt, a PA is le tudja ellenőrizni, hogy kaphatsz-e.
Írj nekik, vesztenivalód nincs vele: info@pokerakademia.com
Persze, mint mondtam, ha máshonnan regisztráltál, vagy írtál be referral kódot az baj.
Szóval akkor nem egyenesen az ő oldalukról, hanem valahonnan máshonnan kezdted a regisztrációt...
Sajnos akkor nem lehet megoldani.
Én tuti, hogy az ő oldalukról szedtem le, nem másik oldalról léptem a letöltéshez, és nekem is vmi hasonlót válaszolt a support, aztán az egyik rakebacket is adó oldalról kaptam egy levelet, hogy ők lehet el tudják intézni. Már pontosan nem emlékszem, hogy volt. Mindenesetre leellenőrizték, megkaptam, és azóta is kapom...
Nem reklámozom itt azt az oldalt, a PA is le tudja ellenőrizni, hogy kaphatsz-e.
Írj nekik, vesztenivalód nincs vele: info@pokerakademia.com
Persze, mint mondtam, ha máshonnan regisztráltál, vagy írtál be referral kódot az baj.
A itt felsorolt tisztelt oktatóktól szeretném megkérdezni, akik 50-100 dolláros órabérért dolgoznak, tudnak-e számlát adni a munkájukról? Engem érdekelne az oktatás, le is tudnám írni az adómból.
A itt felsorolt tisztelt oktatóktól szeretném megkérdezni, akik 50-100 dolláros órabérért dolgoznak, tudnak-e számlát adni a munkájukról? Engem érdekelne az oktatás, le is tudnám írni az adómból.
kb annyi tud adni mint ahány matektanár.
Figyelj, én komoly kérdésre komoly választ várok. Ugyanis képzeld én tanár vagyok és bezony szoktam számlát adni a tanítványaimnak. Így elvárnám itt is ezt...