BT86
Válasz rockett kommentjére
2011. máj. 23. 22:33

olaszok játszhatnak a sima full tilten?
ha valaki etikálanul játszik (az orbaverés lehetetlensége okán), tehát ok nélkül húzza az időt, jelenthető-e valahogy vagy nyeljem be?

Ők nem lettek kitiltva az oldal által.
Sajnos nem lehet mit tenni, a számára felhasználható gondolkodási időből annyit használ amennyit akar.

rockett
Válasz BT86 kommentjére
2011. máj. 23. 22:37

Ők nem lettek kitiltva az oldal által.
Sajnos nem lehet mit tenni, a számára felhasználható gondolkodási időből annyit használ amennyit akar.

thx azért:) nyílván egy kis tilt alatt írtam ezeket, akár a dühöngő topikba is mehetett volna ez...csak enyhén felháborító, hogy turbo sng-ben direkt maximálisat várakozik és játszunk 1 handet 1 vakszint alatt... :S

BT86
Válasz rockett kommentjére
2011. máj. 23. 23:59

thx azért:) nyílván egy kis tilt alatt írtam ezeket, akár a dühöngő topikba is mehetett volna ez...csak enyhén felháborító, hogy turbo sng-ben direkt maximálisat várakozik és játszunk 1 handet 1 vakszint alatt... :S

Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehetett :)
Teljesen érthető. Máshol is idegesítő tud néha lenni, de ott tényleg inkorrekt :S

QQ-Gigolo-7
Válasz BT86 kommentjére
2011. máj. 24. 0:17

Szevasztok!
NEm tudjátok mi van a sharkscope-pal?
Máj 17 óta nem jegyzi az eredményimet...

Johnny Diablo
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. máj. 24. 1:06

Szevasztok!
NEm tudjátok mi van a sharkscope-pal?
Máj 17 óta nem jegyzi az eredményimet...

titet nem is fogja nagyon. mindent megtesz h ne tudják trackelni.

fejes1988
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 29. 21:15

elég fura dolog történt az előbb, nem volt még ilyen korábban soha, gondoltam megkérdezem itt, hátha én vagyok a hülye.

szóval, bubbleban vagyunk, 21 fő, a másik asztalon ai-call, a shorti veszít, a győztesnek kitolják a potot, de a shorti ott maradt az asztalnál allin felirattal, 0 zsetonnal. én a másik asztalon calloltam egy emelést, amivel ai voltam, elbuktam a handet, és én lettem a 21, holott a másik asztalon régen vége volt a handnek, és az a mucsácsó lett a 20, aki előttem ai-callolt. wtf this

redoubtable
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. máj. 29. 21:18

elég fura dolog történt az előbb, nem volt még ilyen korábban soha, gondoltam megkérdezem itt, hátha én vagyok a hülye.

szóval, bubbleban vagyunk, 21 fő, a másik asztalon ai-call, a shorti veszít, a győztesnek kitolják a potot, de a shorti ott maradt az asztalnál allin felirattal, 0 zsetonnal. én a másik asztalon calloltam egy emelést, amivel ai voltam, elbuktam a handet, és én lettem a 21, holott a másik asztalon régen vége volt a handnek, és az a mucsácsó lett a 20, aki előttem ai-callolt. wtf this

ha a másik asztalon több volt neki mint neked akkor std.

fejes1988
Válasz redoubtable kommentjére
2011. máj. 29. 21:21

értem, köszi, elég szégyen akkor hogy ilyet nem tudok ennyi év után.

Jackson333
Válasz figike kommentjére
2011. máj. 31. 16:29

Sziasztok!

Hogy lehet naplókat, cikkeket valahogy kedvencek közé tenni, hogy könnyebben megtaláljam a számomra érdekesebbeket?

Fredd89
Válasz Jackson333 kommentjére
2011. jún. 2. 18:06

Nem elérhetőek a pokerstars-on az sng asztalok, történt valami amiről lemaradtam? :(

Élő ügyfélszolgálat