olaszok játszhatnak a sima full tilten?
ha valaki etikálanul játszik (az orbaverés lehetetlensége okán), tehát ok nélkül húzza az időt, jelenthető-e valahogy vagy nyeljem be?
Ők nem lettek kitiltva az oldal által.
Sajnos nem lehet mit tenni, a számára felhasználható gondolkodási időből annyit használ amennyit akar.
thx azért:) nyílván egy kis tilt alatt írtam ezeket, akár a dühöngő topikba is mehetett volna ez...csak enyhén felháborító, hogy turbo sng-ben direkt maximálisat várakozik és játszunk 1 handet 1 vakszint alatt... :S
Szevasztok!
NEm tudjátok mi van a sharkscope-pal?
Máj 17 óta nem jegyzi az eredményimet...
Szevasztok!
NEm tudjátok mi van a sharkscope-pal?
Máj 17 óta nem jegyzi az eredményimet...
elég fura dolog történt az előbb, nem volt még ilyen korábban soha, gondoltam megkérdezem itt, hátha én vagyok a hülye.
szóval, bubbleban vagyunk, 21 fő, a másik asztalon ai-call, a shorti veszít, a győztesnek kitolják a potot, de a shorti ott maradt az asztalnál allin felirattal, 0 zsetonnal. én a másik asztalon calloltam egy emelést, amivel ai voltam, elbuktam a handet, és én lettem a 21, holott a másik asztalon régen vége volt a handnek, és az a mucsácsó lett a 20, aki előttem ai-callolt. wtf this
elég fura dolog történt az előbb, nem volt még ilyen korábban soha, gondoltam megkérdezem itt, hátha én vagyok a hülye.
szóval, bubbleban vagyunk, 21 fő, a másik asztalon ai-call, a shorti veszít, a győztesnek kitolják a potot, de a shorti ott maradt az asztalnál allin felirattal, 0 zsetonnal. én a másik asztalon calloltam egy emelést, amivel ai voltam, elbuktam a handet, és én lettem a 21, holott a másik asztalon régen vége volt a handnek, és az a mucsácsó lett a 20, aki előttem ai-callolt. wtf this
értem, köszi, elég szégyen akkor hogy ilyet nem tudok ennyi év után.
Sziasztok!
Hogy lehet naplókat, cikkeket valahogy kedvencek közé tenni, hogy könnyebben megtaláljam a számomra érdekesebbeket?
Nem elérhetőek a pokerstars-on az sng asztalok, történt valami amiről lemaradtam? :(