biztos a server restart miatt
ha telepíteni szeretném a PostgreSQL-t akkor ezt írja ki a honlap amire irányít
Not Found
The requested URL /ftp/binary/v8.2.7/win32 was not found on this server.
ötlet?
felraktam a PTRt és importáltam EVERSTES handjeimet, és azt mondja h 131$-t csináltam MTTken, ez hogy lehet, 0,4 cent van most a számlámon, és nem utaltam ki
felraktam a PTRt és importáltam EVERSTES handjeimet, és azt mondja h 131$-t csináltam MTTken, ez hogy lehet, 0,4 cent van most a számlámon, és nem utaltam ki
igen elvertem, még tanuló fázisban vagyok, és még az a baj, h túl agresszíven és néha lazán játszom,
nem rég utaltam 7$-t amit felvittem 22$-ra, és utánna kb 3-4x fel-le jártam 20$ és 10-14$ között, és mttken nem játszottam főleg nem 44en, max FR-okon, ezért nem értem az egészet, vagy csak nem értem PTR működését ?
igen elvertem, még tanuló fázisban vagyok, és még az a baj, h túl agresszíven és néha lazán játszom,
nem rég utaltam 7$-t amit felvittem 22$-ra, és utánna kb 3-4x fel-le jártam 20$ és 10-14$ között, és mttken nem játszottam főleg nem 44en, max FR-okon, ezért nem értem az egészet, vagy csak nem értem PTR működését ?
az a baj h MTTken csak centeket nyertem, és nem 131$-t, amit meg utaltam 7$-t azt csak CGben játszottam
tehát ezért nem értem az MTT grafot és statot
az a baj h MTTken csak centeket nyertem, és nem 131$-t, amit meg utaltam 7$-t azt csak CGben játszottam
tehát ezért nem értem az MTT grafot és statot
valaki meg tudná nekem mondani, hogy sng wizard használata közben, hogy tudom megjeleníteni az adott játékosok statját amit a hm-ben látok?? láttam egy videóban de nem vágom.
előre is köszi!
Pt3
hali!
légyszi segítsetek pont most telepítem a pt -t de valami kinai nekem
postgrestql telepítésénél tartok és valami stack builderen azon belül és valamiket be kell jelölgetni ott de lehet ez nem is kell...nem tom
HELP ME