tudna valaki segíteni???
..hello mindenkinek!,segítségre lenne szükségem.,letöltöttem a HM-et,a trial verzióját,és sikerült is beimportálni az adatokat,de amikor játszom,hogy fog a HUD megjelenni élőben a játékosok adataival?,hogy láthassam a statokat., előre is köszi,ha vki tudna segíteni..
..hello mindenkinek!,segítségre lenne szükségem.,letöltöttem a HM-et,a trial verzióját,és sikerült is beimportálni az adatokat,de amikor játszom,hogy fog a HUD megjelenni élőben a játékosok adataival?,hogy láthassam a statokat., előre is köszi,ha vki tudna segíteni..
EV
Hy all!
Valaki fel tudna világosítani hogy mi alapján számolja az EV-t a HM? 9 fős 1,5$ normál sng-ket játszok, csak egy példának mondom:
1. sng
megnyerem 5.81$ won / EV won: pl. 3.56$
2. sng
buborék lettem de az EV won 2.22$
válaszokat köszi :)
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérésem ,hogy világosítsatok föl 1-2 dologról.
Az első az, hogy az online pókernyeremény adóköteles-e, és ha igen, hogyan, mennyit, milyen formában kell adózni?
A második égető gondom az, hogy hallok mindenféle hírt, például hogy Lengyelországban betiltották az online pókert, az USA-ban is voltak betiltások... Mi lesz itt, 1-2 éven belül az egész világon bezár minden online pókerterem?
Köszönöm a válaszokat :)
1. nem
2. ki tudja(ilyenre nem szabad gondolni!:/)
1. nem
2. ki tudja(ilyenre nem szabad gondolni!:/)
Hali!
Egy ismerős kért meg hogy tegyem fel itt a kérdést mivel én nem tudtam neki válaszolni a következő kérdésben:
"Pokerstarson freerollokból nyertem kb 100$-t, mivel bankkártyám nincs, milyen módon tudnám kivenni a pénz? más regisztrált játékosnak elküldtem, de ő nem tudta levenni. A ő bankkártyájára kérelmezhetem a kifizetést, vagy ilyenkor mindenképp kell csinálni saját kártyát?"
köszönöm a nevében is a segítséget
Hali!
Egy ismerős kért meg hogy tegyem fel itt a kérdést mivel én nem tudtam neki válaszolni a következő kérdésben:
"Pokerstarson freerollokból nyertem kb 100$-t, mivel bankkártyám nincs, milyen módon tudnám kivenni a pénz? más regisztrált játékosnak elküldtem, de ő nem tudta levenni. A ő bankkártyájára kérelmezhetem a kifizetést, vagy ilyenkor mindenképp kell csinálni saját kártyát?"
Más bankkártyájára semiképp ne kérje ki mert akkor uszik a lóvé....
A legjobb ha csináltat egy kártyát és arra kéri ki, nem reklámképp de a rafinál csináltat egy dombornyomott Visa classicot ami kb 3K-ba kerül ami az éves kártyadij és semmi más költsége nincs egész évben...
GL
Hali!