ivan41
Válasz Iniesta kommentjére
2011. jún. 26. 11:43

Képet hogyan kell ide beszúrni?

FeReaper
Válasz figike kommentjére
2011. jún. 27. 15:18

probléma

segitség!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap regisztráltam a pokerheavenre. Játszottam egy kicsit játékpénzre, utána beszálltam egy freerollba. ezután kiléptem. ma meg nem enged belépni:mad:, ezt a hibaüzenetet küldi: Your account has been locked. Please contact support for further information. Errorcode(201).
azt mondja meg valaki, mi ez? és miért? és mit csináljak.

JuhaAasz
Válasz FeReaper kommentjére
2011. jún. 27. 15:21

Please contact support

ez nem elég 1értelmű?

enron
Válasz FeReaper kommentjére
2011. jún. 27. 15:21

segitség!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap regisztráltam a pokerheavenre. Játszottam egy kicsit játékpénzre, utána beszálltam egy freerollba. ezután kiléptem. ma meg nem enged belépni:mad:, ezt a hibaüzenetet küldi: Your account has been locked. Please contact support for further information. Errorcode(201).
azt mondja meg valaki, mi ez? és miért? és mit csináljak.

zárolták a számlád, lépj kapcsolatba a supporttal.
hogy miért azt nem derül ki a levélből
írj nekik e-mailt, a weboldalukon feltüntetett címre

matusow88
Válasz valekszilard kommentjére
2011. jún. 28. 9:19

élő játékban mi az általános, pontos szabály a muckolásra? pl. teszem azt riveren besül egy blöfföd, nyilván tudod, hogy a másik nyert, akkor is kötelező mutatni? eddig úgy tudtam nem, de mostanában ha kell, ha nem mindig felfordítja az osztó a lapomat, hiába dobom be a lapomat a muckba, és amikor megkérdeztem miért, azt mondta, azért mert kötelező mindig mutatni. tényleg így van?

jabyga
Válasz matusow88 kommentjére
2011. jún. 28. 9:58

élő játékban mi az általános, pontos szabály a muckolásra? pl. teszem azt riveren besül egy blöfföd, nyilván tudod, hogy a másik nyert, akkor is kötelező mutatni? eddig úgy tudtam nem, de mostanában ha kell, ha nem mindig felfordítja az osztó a lapomat, hiába dobom be a lapomat a muckba, és amikor megkérdeztem miért, azt mondta, azért mert kötelező mindig mutatni. tényleg így van?

Nem, ha c-c a river, akkor az elsőnek kötelező mutatni, ha pedig bet-call a river, akkor meg az emelőnek, függetlenül attól, hogy mondjuk a másik előbb mutatott és már látod, hogy verve vagy. Hülyeség szerintem, de most ez a mániájuk. Legalább is ahol én szoktam játszani.

Johnny Diablo
Válasz matusow88 kommentjére
2011. jún. 28. 10:42

eredetileg ezt úgy tanították nekünk dealer tanfolyamon, hogy mindig az utolsó akciót kezdeményező mutat először. akkor is ha az az akció a floppon v bárhol történt. ha csak limp volt és riverig checkel mindenki akkor sorrendben az első ember kezdi a mutatást.
all in szituációban nincs dobott lap és kötelező a mutatás is, kivéve CG-ben. bár vannak termek ahol az átjátszás elkerülése miatt mutatni kell ott is.
ja és a legtöbb nagy teremben az adott bordon kialakítható nut lappal legkésőbb a riveren utolsó pozícióból kötelező emelned,soha nem checkelheted el.

rudinese33.1/3
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jún. 28. 13:39

Hogy a kukiba kell játszani az alábbi esetben???
sng mondjuk 7-8 fő, messze a bubble. Átlagstack mondjuk 8bb. Minedenki 6-8bb között áll. bb vagy közepes lapot kapsz pl qto, k9o, a4s stb. Sb push. Stat mondjuk 200 hand alapján r1st sb-ben 90-100% mondjuk 5/6 vagy ilyesmi.
Sb push. BB? Úgy gondoljuk, hogy előtte vagyunk kb 60-40%. Mi a megoldás?

jabyga
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jún. 28. 13:42

sng mondjuk 7-8 fő, messze a bubble. Átlagstack mondjuk 8bb. Minedenki 6-8bb között áll. bb vagy közepes lapot kapsz pl qto, k9o, a4s stb. Sb push. Stat mondjuk 200 hand alapján r1st sb-ben 90-100% mondjuk 5/6 vagy ilyesmi.

Attól függ eddig hányszor lopott így sb-ből. Ászokkal callolnék mindenképp.

JuhaAasz
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jún. 28. 13:43

sztem dobás mindenképp.

Élő ügyfélszolgálat