mi az esélye annak, hogy osztott kk-val osztott aa-ba futok?
köszi
mi az esélye annak, hogy osztott kk-val osztott aa-ba futok?
köszi
igazából kurva nagy. Ha kellően sokat játszol minden másnap előfordul. Fordított esetben sem kell örülni mert könnyen lejön az ellenfél királya:D (saját tapasztalat) :D
handhistory vétel
Mennyire szabályos HandHistorykat venni pénzért?
Mennyire szabályos HandHistorykat venni pénzért?
Nekem az volt meglepetés régen, hogy KK-al a kezemben milyen gyakran találtam a flopon ászt. Azt hittem csak szerencsétlen vagyok, hogy a rohadt életbe, hogy nem tud overpárom lenni KK-al, közben meg igen nagy az esélye az ász feljövetelének. Nem tudom pontosan mennyi, talán olyan 20% körül.
Nekem az volt meglepetés régen, hogy KK-al a kezemben milyen gyakran találtam a flopon ászt. Azt hittem csak szerencsétlen vagyok, hogy a rohadt életbe, hogy nem tud overpárom lenni KK-al, közben meg igen nagy az esélye az ász feljövetelének. Nem tudom pontosan mennyi, talán olyan 20% körül.
a buy-in-t hogyan számolom ki ponotsan ?
kösz
a buy-in-t hogyan számolom ki ponotsan ?
kösz