rockett
Válasz Runci kommentjére
2011. júl. 3. 11:31

Pokerstarson a meglévő FPP-ket mire érdemes elkölteni?

elég régi kérdés...a legtöbben a 235fpp-s 1 asztalos hyperturbo sng satokat ajánlják stormra. Sztem a 70fpp-s MTT-k, amik turbok és egy másik 11$-os versenyre adnak beülőt szintén elég +EV-sek

Runci
Válasz figike kommentjére
2011. júl. 3. 21:07

Élő poker szervezéséről érdeklődnék. Elég nagy társaság van a környezetemben és van hely is, ahol meg lehetne szervezni, de milyen vakstruktúrát érdelmes alkalmazni, hány percenként meg milyen emelésekkel? Mondjuk 18 embernél és 2000-es kezdő zsetonnal?

rockett
Válasz Runci kommentjére
2011. júl. 3. 21:15

Élő poker szervezéséről érdeklődnék. Elég nagy társaság van a környezetemben és van hely is, ahol meg lehetne szervezni, de milyen vakstruktúrát érdelmes alkalmazni, hány percenként meg milyen emelésekkel? Mondjuk 18 embernél és 2000-es kezdő zsetonnal?

honlapokon vannak kint élő vakstruktúrák. sztem olyan 20-30 perc ideális lehet vakemelkedésre

MayerApu
Válasz Runci kommentjére
2011. júl. 4. 12:34

Ez nem az az oldal........:D

Matt Coburn
Válasz figike kommentjére
2011. júl. 7. 16:49

Éppen Stove-al játszom, megadó range-eken gondolkodom.

Kérdésem.

Igaz-e az az állítás, hogy mondjuk egy UTG 13%-os range-hez a profitábilis megadó range bármi, amit a stove-ban 50%+ ban látok mellette?

Matt Coburn
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. júl. 7. 16:52

Éppen Stove-al játszom, megadó range-eken gondolkodom.

Kérdésem.

Igaz-e az az állítás, hogy mondjuk egy UTG 13%-os range-hez a profitábilis megadó range bármi, amit a stove-ban 50%+ ban látok mellette?

Már most tudom a választ, nem igaz. Kettes pár messze alatta van, de megadó.

Gabeqt
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. júl. 8. 1:59

Sziasztok!
Nem vagyok 100%ig biztos a Bwin erre vonatkozó szabályaiban, ezért inkább megkérdezem: lehet abból probléma, ha a lakásban a PC-n játszik egy ember (én) bwinen és egy másik pedig notebookrol?

bacardi2268
Válasz Gabeqt kommentjére
2011. júl. 8. 9:55

Sziasztok!
Nem vagyok 100%ig biztos a Bwin erre vonatkozó szabályaiban, ezért inkább megkérdezem: lehet abból probléma, ha a lakásban a PC-n játszik egy ember (én) bwinen és egy másik pedig notebookrol?

sztem, nem, mert ha megkérdezik, bizonyítható valszeg (ha csak nem te akarsz, két külön profillal játszani),h 2 játékosról van szó

bacardi2268
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. júl. 8. 9:57

tudtok most olyan termet h regisztálásnál kapok ingyen "rögtön" bónuszt, ilyen volt a 888pokernél kaptam volna 8$ kezdőtőkét,
tehát vmi ilyesmire gondoltam

jabyga
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. júl. 10. 5:26

Minek írok olyan note-ot, hogy "QQ openlimp, kib*szott kacsa", ha utána az openlimpjére bepusholom a 18bb-m A9-el nagyvakról?! Persze callol AJo-val. Tisztelem azokat akiknek éveken keresztül van idegrendszerük mtt-ni. Ha ez lenne a fő profilom, már megbolondultam volna...

Élő ügyfélszolgálat