Pokerstarson a meglévő FPP-ket mire érdemes elkölteni?
Élő poker szervezéséről érdeklődnék. Elég nagy társaság van a környezetemben és van hely is, ahol meg lehetne szervezni, de milyen vakstruktúrát érdelmes alkalmazni, hány percenként meg milyen emelésekkel? Mondjuk 18 embernél és 2000-es kezdő zsetonnal?
Élő poker szervezéséről érdeklődnék. Elég nagy társaság van a környezetemben és van hely is, ahol meg lehetne szervezni, de milyen vakstruktúrát érdelmes alkalmazni, hány percenként meg milyen emelésekkel? Mondjuk 18 embernél és 2000-es kezdő zsetonnal?
Ez nem az az oldal........:D
Éppen Stove-al játszom, megadó range-eken gondolkodom.
Kérdésem.
Igaz-e az az állítás, hogy mondjuk egy UTG 13%-os range-hez a profitábilis megadó range bármi, amit a stove-ban 50%+ ban látok mellette?
Éppen Stove-al játszom, megadó range-eken gondolkodom.
Kérdésem.
Igaz-e az az állítás, hogy mondjuk egy UTG 13%-os range-hez a profitábilis megadó range bármi, amit a stove-ban 50%+ ban látok mellette?
Sziasztok!
Nem vagyok 100%ig biztos a Bwin erre vonatkozó szabályaiban, ezért inkább megkérdezem: lehet abból probléma, ha a lakásban a PC-n játszik egy ember (én) bwinen és egy másik pedig notebookrol?
Sziasztok!
Nem vagyok 100%ig biztos a Bwin erre vonatkozó szabályaiban, ezért inkább megkérdezem: lehet abból probléma, ha a lakásban a PC-n játszik egy ember (én) bwinen és egy másik pedig notebookrol?
tudtok most olyan termet h regisztálásnál kapok ingyen "rögtön" bónuszt, ilyen volt a 888pokernél kaptam volna 8$ kezdőtőkét,
tehát vmi ilyesmire gondoltam
Minek írok olyan note-ot, hogy "QQ openlimp, kib*szott kacsa", ha utána az openlimpjére bepusholom a 18bb-m A9-el nagyvakról?! Persze callol AJo-val. Tisztelem azokat akiknek éveken keresztül van idegrendszerük mtt-ni. Ha ez lenne a fő profilom, már megbolondultam volna...