Knish
Válasz Kia PRO kommentjére
2011. aug. 23. 11:46

......

Johnny Diablo
Válasz Knish kommentjére
2011. aug. 23. 11:53

Matt Coburn "Volt már olyan, hogy valaki EV felett futott sit&go témában? Kezdek kételkedni benne. :D Nincs olyan session, amiben azt látnám, hogy piros vonal fölött vagyok, tehát hogy picit hoz abból, amit odáig elvesz. Nem nyafiból írom, mer épp felfelé megy a grafikonom, csak ha ránézek az EV-s vonalra, káromkodom, hogy baszki.

Mutasson valaki egy olyan grafikont, amin épp EV felett szárnyal! :)"

nem régóta tolom starson. 3,50-en de nem sírhatok :)

wamcsi
2011. aug. 23. 11:59

Meglehet tudni mi lett a sorsa MindenkiTáncol-nak?

[ATTACH]3752[/ATTACH]

Johnny Diablo
Válasz wamcsi kommentjére
2011. aug. 23. 12:03

[ATTACH]3752[/ATTACH]

1 perce ezen röhögök. kitetted a választ a kérdésre és közben mellette táncol az avatarod :D

wamcsi
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. aug. 23. 12:13

1 perce ezen röhögök. kitetted a választ a kérdésre és közben mellette táncol az avatarod :D

alkalomhoz "öltöztem" :D

Matt Coburn
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. aug. 23. 13:27

Matt Coburn "Volt már olyan, hogy valaki EV felett futott sit&go témában? Kezdek kételkedni benne. :D Nincs olyan session, amiben azt látnám, hogy piros vonal fölött vagyok, tehát hogy picit hoz abból, amit odáig elvesz. Nem nyafiból írom, mer épp felfelé megy a grafikonom, csak ha ránézek az EV-s vonalra, káromkodom, hogy baszki.

Mutasson valaki egy olyan grafikont, amin épp EV felett szárnyal! :)"

nem régóta tolom starson. 3,50-en de nem sírhatok :)

Köszi szépen. Most elérted, hogy gyűlöljelek. :D

Kia PRO
Válasz wamcsi kommentjére
2011. aug. 23. 14:58

[ATTACH]3752[/ATTACH]

Akkor vége a "tő" fesztiválnak :D

jabyga
2011. aug. 23. 16:55

Akkor vége a "tő" fesztiválnak :D

Ne légykárörvendő te inas! :D

biztoslehetszbenne
Válasz figike kommentjére
2011. aug. 26. 7:08

Szervusztok! Rengetegszer hallom, olvasom itt a fórumon, amikor egy rossz szériában lévő panaszkodó játékost kioktattok és azt mondjátok nekik, hogy nincs meg az ALÁZATA a póker iránt. Vicc nélkül kérdezem mit jelent az hogy póker iránti alázat? Szerintem az elég alázatos aki több éven keresztül mindennap tolja, olvassa a fórumokat és néz videókat de a VARIANCIA (sokaknak ez a másik kedvenc szava!) egyszerűen kinyírja és mindig az utolsó lépcsőfokon bukik el, ezáltal veszít. Az ilyen azért bukik mert nincs meg a pókerhez az ALÁZATA? Vagy miért? Kössz!

RegGeri
Válasz sngland kommentjére
2011. aug. 26. 7:17

Vicc nélkül kérdezem mit jelent az hogy póker iránti alázat?

Az én olvasatomban azt jelenti, hogy nagyon összetett játék a póker, és ezért folyamatos tanulást igényel. Ebből következően folyamatosan nagy pofonokba, bukásokba is beleszalad az ember. Ilyenkor kell az alázat. Felkelni a földről, leporolni magad, és menni tovább.

@sngland
Őszintén, akkor te mit keresel itt?

Élő ügyfélszolgálat