......
Matt Coburn "Volt már olyan, hogy valaki EV felett futott sit&go témában? Kezdek kételkedni benne. :D Nincs olyan session, amiben azt látnám, hogy piros vonal fölött vagyok, tehát hogy picit hoz abból, amit odáig elvesz. Nem nyafiból írom, mer épp felfelé megy a grafikonom, csak ha ránézek az EV-s vonalra, káromkodom, hogy baszki.
Mutasson valaki egy olyan grafikont, amin épp EV felett szárnyal! :)"
nem régóta tolom starson. 3,50-en de nem sírhatok :)
Meglehet tudni mi lett a sorsa MindenkiTáncol-nak?
[ATTACH]3752[/ATTACH]
1 perce ezen röhögök. kitetted a választ a kérdésre és közben mellette táncol az avatarod :D
Matt Coburn "Volt már olyan, hogy valaki EV felett futott sit&go témában? Kezdek kételkedni benne. :D Nincs olyan session, amiben azt látnám, hogy piros vonal fölött vagyok, tehát hogy picit hoz abból, amit odáig elvesz. Nem nyafiból írom, mer épp felfelé megy a grafikonom, csak ha ránézek az EV-s vonalra, káromkodom, hogy baszki.
Mutasson valaki egy olyan grafikont, amin épp EV felett szárnyal! :)"
nem régóta tolom starson. 3,50-en de nem sírhatok :)
[ATTACH]3752[/ATTACH]
Akkor vége a "tő" fesztiválnak :D
Szervusztok! Rengetegszer hallom, olvasom itt a fórumon, amikor egy rossz szériában lévő panaszkodó játékost kioktattok és azt mondjátok nekik, hogy nincs meg az ALÁZATA a póker iránt. Vicc nélkül kérdezem mit jelent az hogy póker iránti alázat? Szerintem az elég alázatos aki több éven keresztül mindennap tolja, olvassa a fórumokat és néz videókat de a VARIANCIA (sokaknak ez a másik kedvenc szava!) egyszerűen kinyírja és mindig az utolsó lépcsőfokon bukik el, ezáltal veszít. Az ilyen azért bukik mert nincs meg a pókerhez az ALÁZATA? Vagy miért? Kössz!
Vicc nélkül kérdezem mit jelent az hogy póker iránti alázat?