Pókertermet keresek
Sziasztok.
És ha tudtok segiteni.
Már kipróbáltam a pokerstarst és a partypokert.
Korábban a full tilten játszottam. Hasonló pókerprogramot keresek. Ami fontos, hogy lehessen:
1. ingyen sit and go -t játszani,
2. Visszanézni a korábbi kezeket (ki nyert, milyen kombinációval)
3. Ha dobom a lapokat akkor lehessen látni (akár halványan)
kb. ennyi.
Sziasztok.
És ha tudtok segiteni.
Már kipróbáltam a pokerstarst és a partypokert.
Korábban a full tilten játszottam. Hasonló pókerprogramot keresek. Ami fontos, hogy lehessen:
1. ingyen sit and go -t játszani,
2. Visszanézni a korábbi kezeket (ki nyert, milyen kombinációval)
3. Ha dobom a lapokat akkor lehessen látni (akár halványan)
kb. ennyi.
Egyiknek se kéne nagy jelentőséget tulajdonítani, de akkor már sztem everest :)
Van esetleg jól működő ingyenes HUD, amit ajánlanátok?
Van esetleg jól működő ingyenes HUD, amit ajánlanátok?
van ingyenes asztalkereső progi ??? PSen játszom, a fishekre keresnék rá, PTRem adataiból
aggrobear-ről tud vki vmit, mostanság nem látni itt fenn, és kíváncsi lennék a SNE-jére pl, :D
Üdv!
Egy gyors kérdés: szeretném felvenni a kontaktot Lev729-cel, de azt írja az oldal, hogy nem írhatok neki üzenetet. Mi a teendő?
Üdv!
Egy gyors kérdés: szeretném felvenni a kontaktot Lev729-cel, de azt írja az oldal, hogy nem írhatok neki üzenetet. Mi a teendő?
Bizonyos számú fórum hozzászólás alatt (ha jól tudom 30) nem lehet privát üzenetet küldeni, de szerintem ha ő vagy az admin olvassa biztosan meg tudnak adni valami más kontaktot.
Alternatíva még, hogy leírod a véleményed pár handdel kapcsolatban itt, így tudsz privát üzenetet írni, segítesz hogy pozitív megítélésed legyen itt az oldalon, valamint biztos sokan lesznek hálásak az észrevételekért. :)